Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezdomnaibezrobotnaiiiizzzz

witajcie w piątek cz.3.

Polecane posty

Ta Bogusia OCZYWIŚCIE nikomu sie nie da, ale pocieszcie się że w Anglii jest TO SAMO. Gościa do pracy dopasowywali 2 doktoratami zamiast na rentę go dać. NIKT SIE NIE DA ZA RENTY I EMERYTURY w Polsce, a ich chyba NIC NIE JEST ZMIENIONE. Nic. I mówią - zostały te renty. A gdzie? Nie - a czynsze i banki coś tam. Ale prawo mają inne. Oni tak mówili - ta służba chyba żeby rządzić - to jest chyba TAKIE COŚ. Przez to znowu na mnie tu przyleżli i już mi dawają radę się dowiem hahaha i po mnie. Do likwidacji. Nie dawają rady - tak ukradli dokumenty i tyle. I te renty i emerytury mają żle. Bo to jest historia powieszonego egzaminatora - lepsza praca z UP. I tyle. Takie cos. No i obraza jego, że jak go chcieli wiecie tak załatwić czy wiecznie mu wytykać to renta zostawała. I dlaczego wykształcenie jest tak pomiatane? I tyle :(

Gość przewiń suwak i sprawdź
toś powiedział :)

Widzicie wszędzie to samo - 2 dokotraty i pracę miał, ale powieś się. No to studia już miał i renta go mieli dopasowywać. Nie on ich uczyć co się ma robic tylko oni mieli wiedziec - UP w Wales i tyle. Takie głupki. I nic tylko były 2 projekty rent - jeden był mojej babci , a drugi nic tylko królowa Elzbieta dała i nic tylko przeszedł ten Elzbiety i wiecie JAKIE TO KANALIE SĄ TAM? Tak by byli normalni w tych UP zwłaszcza a tak? A ja czemu nie dostałam skierowania na rentę , dopasować sobie coś. W końcu UE. CO TO MA BYĆ? Ja się nie dam i tyle. A powinnam? A kredyt inwestycyjny? I tyle :(

Wiecie ja wyleciałam ze szkoły UE. No i takie mają wartości - literka r. Co z r to wam dadzą. Warszawa. Może na matury coś dostaniecie. Autostrada - takie cos. Kurde. Takie wartości tam są. ODKRYCIA, DINOZAURY - takie coś. I tyle :( Beznadzieja. Królowa Elzbieta 2. Nic tylko ta babcia jeszcze jej ustąpiła. Ale może być z tym też bo Elton się powiesił wiecie. No ale cóz... nie... kurde LENON. LENON - Elton to ogranie Lenona. Ale wiecie mogę pojechać tam i moje mieszkania skasować i na rentę i tyle. A ta rodzina królewska czemu nie jest na rencie? Tam wszyscy i ta służba - wszystko na rencie I EMERYTURZE. A tu dyrektorki 2 w Piłsudskim sie na EMERYTURZE powiesiły i to cos znaczy. ALE CO? To muszę wymyślić bo to coś znaczy. Własnie w Piłsudskim. Wszystko żle. I tyle. I taka prawda bo co - całe życie mi zniszczyły. Chociaż powiedzą, że nie miałam renty i emerytury. No własnie... i tak sie powiesiły. No to jeden w Warszawie też - bez matury przy okazji i tyle. One miały. Za to co inne szwankowało. POWOŁANIE. I tyle :(

LENON - Elton to ogranie Lenona - no wiesz BiB , coś w tym jest. Nie myślałem w ten sposób, ale.. masz chyba rację.

Gość maciek20
jaką masz cipkę motylka? moze dlatego nie chca dac ci renty :)

Jaka jest ta służba liturgiczna? No w Anglii mogą Bóg nam Ciebie zesłal, a słuzba liturgiczna zawsze powie JEsteś dzieckiem diabła i tyle. A Angliki też sie dowiem. Nie - oni są moralni. No pi razy oko to nie są rozwięzli ludzie I CO ONI ZACZYNAJĄ ROBIĆ? To jest tragedia mojej babci co ona z dzieckiem zrobiła - po pierwsze w USA miało być. Przeciez to w ogóle sensu nie miało że była moja matka w Anglii. Walnijcie sie w głowy. Ta babcia też, ale ona była zmanipulowana jak ten wiecie ojciec Kevina. I TO SAMO SIĘ DOWIEM. Ludzie oczekiwali, żeby te osoby stawiły opór. Nie. No to nie. Ale wiecie - co człowiekowi w 1970 roku mogła zrobić rodzina królewska. Czy nawet wcześniej? Wiecie - stawić opór - ale to trzeba znac WROGA. A jak ktoś tego nie rozumie. A jakie szansy miały te osoby. I to już konczę bo po mnie. A to nie jest wszystko. To jest POCZĄTEK i tyle. JEDNA WŁADZA, ale służba. KOMU? No cóz... mnie na pewno nie. A szkoda bo w sumie powinni to być moi słudzy, ale wiecie jakbym miała skończyć z nimi egzekucją ich to ... no bo tak by sie skończyło. Musieliby być moimi niewolnikami i moje prawo kary śmierci dla nich za moje życie w Polsce. Nie ma takiej możliwości - za wysoko są i tyle :(

Na razie idę - jutro kolejny dzień walki o moją paczkę. Pozdrawiam i zachęcam was też do WALK W ZYCIU , do podjęcia walki o swoją rentę i godną - pogodną to bywa róznie - ALE GODNE ODEJŚCIE Z PRACY NA RENTĘ i tyle :( 🌼 😡

No to dobrej nocy życzę 🖐️

Wiecie mnie to wali co Angliki robią , ale ta moja renta GDZIE ONA JEST? Ciągle w tym samym miejscu, ale gdzie ona? Ja nie chcę się tak wyrażać, ale wiecie CO JA MAM ROBIĆ ŻEBY DOSTAĆ moją rente i GODNIE NA RENCIE żyć. NO CO JA MAM ROBIĆ???? KURWA MAĆ niestety :( 😡😡😡😡

No ja wam też zycze dobrej nocy i cdn 🌼 Pozdrawiam pytając - GDZIE MOJA RENTA? Bezskutecznie pytam choć znam odpwoiedz - bezskutecznie czekam na moją rentę. I tyle. ZA CO MAM ZYĆ? JAK? 😡😡😡😡