Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klaudia1231123

problemy z libido, ktore wczesniej nie mialy miejsca

Polecane posty

Gość klaudia1231123

witam, ostatnio zauwazylam ze mam problem z libido. Nawet jak pomysle o seksie to mi sie odechciewa, a kiedys nie bylo dnia abym nie chciala. Teraz jest zupelnie inaczej.. Nie mam nawet najmniejszej ochoty na seks. Zaczelam brac tabletki antykoncepcyjne, ale poziom mojego libido znacznie sie obnizyl dlugo przed zaczęciem stosowania Cilest. Wraz ze spadkiem popędu spadło poczucie zadowolenia seksualnego. Jak mogę podniesc poziom libido?

Gość klaudia1231123
prosilabym o odpowiedz na moje pytanie, bardzo mi zalezy

Możesz spróbować zmienić tabletki na inne, ale gwarancji żadnej nie ma skoro problemy zaczęły się zanim zaczęłaś je stosować. Możesz sobie zrobić badania hormonów. Czasami tak jest, że libido zmienia się falami. Może na to mieć wpływ wiele czynników, może byłaś ostatnio przemęczona, miałaś jakieś stresujące sytuacje itp. Porozmawiaj o tym z lekarzem.

Gość lola52
Fakt, można spróbować zmienić tabletki na inne, ale po prostu zacząć brać jakieś tabletki, które zwiększą Twoja ochot na seks. Tez miałam takie problemy, wiec wiem z własnego doświadczenia. Nie chciałam zmienić tabletek, bo bałam się ze przez inne mogę przytyć. Wybrałam ta druga opcję. Stosowałam Stimeę na wzrost libido, już nie biorę bo nie potrzebuję, ale pamiętam, ze byłam bardzo zadowolona, dlatego też postanowiłam napisać o tym tutaj.