Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OlciaLondynOdmiesiaca

Adopcja zwierzaka!!!

Polecane posty

Gość iceberg
Olcia rzeczywiscie kup sobie psa - tylko go nie pogryz, psy reaguja agresja na agresje

Gość iceberg
biedna mamusia - takie koszty niepotrzebnie

nie rozumiem was... szczerze na maxa nie rozumiem, przyjezdzacie z Polski, dziury zabitej dechami, tu wam daja benefity, mieszkania z councilu, dofinansowuja wam swieta ksiazki dla dzieci, nawet nauka jest za darmo oczywiscie do pewnego czasu ale jest za free zeby znalezc wmiare dobra prace (taka zeby sie utrzymac) a ty marudzicie i szukacie problemow. Ja wam powiem tak, mieszkam tu od 1.5 msc znalazlam chate z kolesiem ktory dostal chate od dziadkow, mieszka z zonka, dzieci nie chca bo mowia ze sa za mlodzi... 40 lat to za mlody nie wydaje mi sie ale ich sprawa, mam ogrod, mieszkam w polnocnym londynie na cichej uliczce przyjechalam do kolezanki pierwsze 2 tyg mieszkalam na wiesniackiej polskiej chacie co byly balety kazdego dnia, prace znalazlam bez szalu bo coffe shop kawe robie myje stoliki no podloge scieram, mam te 280 czasem 320 ale nie zawsze, wiem ze to malo ale sobie radze i nic sobie nie odmawiam pojde na balety do knajpy stac mnie nawet napiwek zostawie jak mnie Polka obsuguje, a w PL co 900 zlotych i zycie z rodzicami.. nie myslicie tymi kategoriami ze tu jest lepiej? ze trzeba docenic?

chcialam ale mi cisnienie podniesliscie tymi wrzutami o chatach i minusach, a benefity i tak ciagniesz nawet jak mowisz ze nie, a za zwierzaka placi sie podatki i ubezpiecza sie tak samo jak rower czy telefon i nie mowicie ze nie bo chyba z angolem mieszkam i on wie lepiej niz jakies polaczki z wioch!!!! Polaczki z malej specjalnie zeby wam okazac brak szacunku

nie placi sie podatkow dziewczyno, zrozum to, ja tu mam zwierzaka 5 lat. no ale jak chcesz to plac :) chocbym chciala to benefitow nie ciagne. ale jak dadza to nie odmowie ;)

jaaaaaaaaaaaaaaaasne ;) polskie forum hahaha mozesz byc kim chcesz ile masz karlow zrobionych przez czarna malpe?

z tego miejsca podazajac za twoim poziomiem wypowiedzi powinnam cos napisac na temat chociazby twojej matki ale chyba sie powstrzymam ;)

Pisz skarbie, bedzie to swiadzczylo tylko o twoim poziomie, bo rodzicow sie nie wybiera, to raz....... a dwa obelga z ust osoby twojego pokroju zwlaszcza na forum nie zaboli mnie zbytnio, ;))) znam swoja wartosc i wiem ze nie jestes w stanie mnie obrazic. nie masz samam do siebie szacunku nazywajac sie PLENEROWA ZONA, to mozna na prawde dwojako rozumiec odbierac..

Gość iceberg
no prosze a OlciaLondynOdmiesiaca tylko pieska albo kotka chciala tak legalnie

chciala pieska albo kotka ale przy okazji ludziom ktorych zna od 5 minut z forum nawrzucac gratis :P ps. twojego poziomu nie doscigne, zawyzylas poprzeczke :)

moj nick moze i dwojako zabrzmiec dla ciebie czemu sie nie ma co dziwic skoro w temacie obok piszesz ilu facetom obciagnelas. zreszta widze ze z zeta sie dogadujesz, gratulacje, oprocz ciebie na tym forum nikomu nie udalo sie z nim "zaprzyjaznic" :)

powrzucac szmatlawcom polskim zawsze fajnie ;))) sory chlopaki i pol kobieto puszczalska na plenerowych wypadach ale dyskusja z wami schodzi do poziomu ktorego niestety przekroczyc nie moge, jednak chce wam przekazac madrosc jedna jedyna ktora wydaje mi sie bardzo madra jak krolowi julianowi hahah ale jednak istotna, DOCENIAJCIE TO CO MACIE, bo jak wam kiedys zabraknie to wtedy zobaczycie co to jest hardcore, a plenerowej zonie zycze powodzenia w plenerze ;))) i naprawde chciala bym zebys osiagnela to co dla ciebie w zyciu jest najwazniejsze z calego serca bo nie mam zwyczaju chowac urazy ;))) http://www.youtube.com/watch?v=JFHanoST-vI tak na dobranoc tobie i twojej rodzinie ;)) bez BENEFITOW ;) i czekajcie na focie mojego pupila ;))))))) bo w przyszlym tygodniu ostro ruszam na missje w poszukiwaniu schroniska w tym magicznym miescie ;)) powodzenia polskim nieudacznikom pracujacym w chatach czarnuchow i ciagnacych tureckie kytasy DOBRANOC

HAHAHA tylko trzem ;D hahahah i najlepsze jest to ze ja sie tego nie wstydze a ty swoich setek tureckich murzynskich pakistanskich chya powinnas bo jednak to swiadczy o tobie i tylko o tobie

Gość iceberg
do OlciaLondynOdmiesiaca ''chce wam przekazac madrosc jedna jedyna ktora wydaje mi sie bardzo madra'' byloby juz bardzo zle gdyby madrosc jedna jedyna wydala Ci sie glupia

nie no, albo podszyw albo laska ma nierówno pod sufitem:D swoja drogą w moim mieście też ciężko o chatę ze zwierzakiem, dlatego sama mam tylko rybki..

Gość iceberg
a co do ''szmatlawcom polskim'' to scharakteryzowalas siebie fantastycznie lepiej bym tego nie ujela

nierowno nie mam ;))) ja poprostu jestem optymistka i nie robie walkow tak jak plenerowa obiagara bo zona to raczej nie jest ;))) nie wierzycie mi i zazdroscicie ze chaty z mozliwoscia posiadania psa hahhahahhahaha czy dzieciaka ;)))))))) ale sorrry BTW w chacie z bajbakiem tez nie chciala bym mieszkac ani jak bym byla landlordem w zyciu bym sie nie zgodzila to prawda ale nie wszyscy sa tak zgorzkniali jak wy..

twoj na bank ;))) jak bym miala takie zalosne zycie jak ty tez bym kazdego sprowadzala do parteru nawet w tak blachej sprawie jak durny zwierzak ze komus sie cos udaje juz cie boli ;))) do piekla pojdziesz i tak wiec w sumie uj mi to

obrazilas sie ze ci napisalam ze bedziesz miala z nim problemy, rozumiem.. wspomnij moje slowa jak bedziesz miala zamiar sie przeprowadzic, 1.5 miesiaca w uk i wydaje ci sie ze wszystko wiesz i kazdego znasz.

Gość iceberg
OlciaLondynOdmiesiaca twoj na bank jak bym miala takie zalosne zycie jak ty tez bym kazdego sprowadzala do parteru nawet w tak blachej sprawie jak durny zwierzak ze komus sie cos udaje juz cie boli do piekla pojdziesz i tak wiec w sumie uj mi to a tak a'propos to co Tobie sie udalo so far???

Gość iceberg
ze sie bedziesz smazyc za pieska ;)

Gość wlascicielka kotowww
do glupiej cioty OlciaLondynOdmiesiaca po jasna cholere wchodzisz na to forum a potem sie wkurwiasz jak ktos ci porady udziela? plenerowa zona ma 100% racji, ja mam kota i mialam niesamowity problem z wynajeciem mieszkania i to nie chodzi o to ze mozesz sobie po kryjomu trzymac zwierze w domu bo jak masz w kontrakcie napisane NO PETS a wlasciciel sie dowie, ze masz zwierze to znaczy ze zlamalas warunki kontraktu i wywali cie na zbity pysk i tyle nawojujesz. Ja obdzwonilam 50 roznych ogloszen zanim udalo mi sie wynajac mieszkanie, gdzie mozna trzymac kota, ale musialam zaplacic dwa razy taki depozyt na poczet ewentualnych zniszczen dokonanych przez zwierze. Poza tym zwierze jest na cale zycie a nie na jakis czas, nawet jak teraz mieszkasz w pokoju i obecny landlord ci pozwala trzymac zwierze nie znaczy ze przez kolejne parenascie lat bedzie tak samo. Walnij sie patelnia w ten durny lep i nie obrazaj tutaj normalnych ludzi> Jestes ignorantka i egoistka i tyle w tym temacie a w londynie jest schronisko na battersea (battersea cats and dosg). przejdz sie tam i im powiedz ze chcesz wziasc psa i mieszkac w pokoju to sie ludzie poturlaja ze smiechu....