Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xxsophiaxx

nie chce się ze mną kochać

Polecane posty

Gość xxsophiaxx

Mój problem polega na tym, ze jestem z chłopakiem od pół roku, jakieś 3 miesiące temu powiedziałm mu, ze jestem gotowa to zrobić ( jestem dziewicą), strasznie się w nim zakochałam, on też mówi, ze mnie kocha. Na początku nalegał na seks, było widać, że chciał to ze mną zrobić, czynił kroki ku temu, ja odmawiałam, było to ze 2-3 razy. Od 3 miesięcy cisza, nic! Leżę obok niego nago, a on nic! ''Nie dobiera'' się do mnie, chociaż widzę, ze jest podniecony... co ja mam myśleć? Boi się ze mną to robić, bo wie, że jestem niedoświadczona, czy jak? Czy seks w związku jest tak bardzo ważny? Może Go nie podniecam do tego stopnia, żeby chciał się ze mną kochać.. :( Co ja mam myśleć?

Gość nie ogarniam tego forum
Co masz myśleć? Jesteś durna, więc lepiej nie myśl za dużo bo ci sie głowa przegrzeje i umrzesz. Co za kretynka, no ja nie moge ;( Jak czytam takie posty to im wstyd , że też jestem kobietą

Gość xxsophiaxx
Dodam, że nie usunęłam jeszcze owłosionia i zapachu dziewiczego oraz błony, może powinnam zrobić to u ginekologa? Albo kosmetyczki? Gdzie lepiej?

Gość xxsophiaxx
to wyzej to podszyw..

Gość już wszystko wiem
już sobie znalazł kogoś innego do bzykania, a tobą się przyjaźni

Gość uwguxx
a wy z przyjaciółmi też leżycie nago?:D

Gość xxsophiaxx
wiem, ze mnie nie zdradza.. Po prostu nie mogę zrozumieć, dlaczego przestał nalegać = nie chce tego ze mną zrobić. Nie żebym miała niepohamowane libido, ale chodzi o to, ze bardzo Go kocham i pragnę. Pierwszy raz czuję się gotowa, zeby to zrobić, a byłam wcześniej w dwóch poważnych związkach.

Gość xxsophiaxx
Może faktycznie traktuje mnie jak swoją przyjaciółkę do przytulania, bo nawet rzadko się całujemy, a ja kocham się całować!!

Gość może ci z kapska wali?
:o

Gość maciek20
może masz cipkę motylka :O

Gość xxsophiaxx
Jeśli ktoś ma pisać takie komentarze, to niech sobie daruje. Ja naprawdę to przeżywam, czuję się nieatrakcyjna i tracę poczucie własnej wartości, jednym słowem, czuję się niedowartosciowana, z czym mi niesamowicie źle. Zaliczam się do ładnych dziewczyn, przynajmniej tak mówią faceci - znajomi, a na ulicy często widzę jak się uśmiechają oglądają, więc zastanawia mnie co może Go we mnie odpychać..

Gość uhuhygtf
odpycha go zapach makreli z twojego łona, on na pewno nie rybak