Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jjjjjjjjjojjjj

Czy kobieta z nadwagą może pokazać się w bikini ?

Polecane posty

Gość jjjjjjjjjojjjj

bo slysze od znajomych i na forach ze to obrzydliwe, ze nie wypada, ze bikini jest nie modne tylko stroje kąpielowe ,albo wrecz spodenki czy chusty ! Lubie swoje ciało, mam za duzą dupe, stara nie jestem(25) a wwy co myslicie? Jak sie ubierają kobiety nad baltykiem i morzem srodziemnym?

Gość a kto ci niby zabroni
???

Gość mnjikgdrety
a bedziesz sie pewnie czula?:O:O to megadziwna jestes :O:O kup przynajmniej pareo bo greenpeace wpadnie

Gość bo to polaczky....
jasne ze mozesz! Olej katoli i zakompleksione dziadostwo. Morze srodziemne? Najlepiej topless, polke od razu rozpoznasz, jednoczęsciowy stroj kąpielowy albo spodenki jak napisałas, koszmar to nienormalne i nienaturalne, człowiek urodzil sie nagi i taki ma byc

Gość a ile masz tej nadwagi ???????
widzę baby po 120 kilo w bikini i nie wstydza sie

Gość bo to polaczky....
ja np zawsze opalam sie bez stanika, w polsce jest to szok dla ludzi...smutne...zresztą nasze morze to syf wiec nie zaluje. Kocham z moim facetem chodzic na dzikie plaze nago albo te naturystyczne, w italii i chorwacji pelno takich jest

Gość laura1111111122223333333
moim zdaniem jesli przy tej nadwadze nie ma zbyt jedrnego ciała to nie powinna pokazywac sie w bikini . raczej w stroju jednoczesciowym

Gość laura1111111122223333333
co do toples ok nie mam nic przeciwko ,ale jak nie masz cyckow do ziemi bo to nieestetycznie wyglada , coz...

Gość aaapppsiikkk
jesli dobrze sie czujesz to zakładaj, tez widziałam wielkie maciory z niemal golym tylkiem, zadowolone i usmiechniete. Nikomu nic do tego w co sie ubierasz :) a koleżanki niech zalozą BURKE :D

Gość jjjjjjjjjojjjj
bo zapomniałam dodać, ze mam taką wielką rozklapiche, ze jak założe bikini to je wchłonie :(

niby wolno ale... człek wyjeżdzą nad morze sródziemne by uroki podziwiac przyrody piękne plkaże i super widoki a tu tłuścioch przysłoni swą galaretą tlustą cały widok....czy wolno im szpecić krajobrazy?

Gość cholerne śmierdzace tuczniki
pokazać możesz ale po co? to obleśne tak samo jakby zapytać czy mogę mając nieogolne pachy założyć bluzke bez rękawów, jestes obrzydliwa i bezwstydna to chodz nawet nago ale bikini jest dla szczupłych, tylko one wygladają seksownie, a tuczniki wygladają obleśnie i żałosnie rzygac beda na twój widok i oczy odwracać. tego chcesz? gorszyć ludzi?

Gość cholerne śmierdzace tuczniki
pan jest moim pasterzem. niczego mi nie brak:classic_cool: .. . .........design by HMS

Pewnie że możesz. Nie każdy musi być taki sam, idealny i to jest właśnie fajne w ludziach. Zagranicą babki nie patrzą na swoje kompleksy, gruba, chuda, młoda czy stara opalają się topless i jakoś nikogo to nie bulwersuje ;)

Gość jjjjjjjjjojjjj
a jeszcze dodam, ze w sumie nie musiała bym ubierac niczego, gdyż mój obwisły cyc zasłania tzipę, a podbródek zwisa poniżej cyca ! Kocham swoja dupę !

Gość a prawda jest taka
że człowiek z nadwagą źle czuje się głównie w Polsce w innych krajach ludzie potrafią cieszyć się swoim towarzystwem, a nie jadą gdzies tylko po to, żeby ponaśmiewać się bo ktoś grubszy, bo ktoś taki czy siaki :O a najciekawsze jest to, że obrywa się tylko kobietom z nadwagą- to one są wysmiewane, pokazywane palcami, a faceci (niezależnie od wieku) nawet jak mają całe bębny zamiast brzuchów i wylewające się znad kąpielówek/ szortów 'boczki' żyja sobie spokojnie jakby nigdy nic i jeszcze sami z pogarda patrzą, bo jakaś babka miała celulit :O no ludzie!!!!

a prawda jest taka No racja. Zagranicą jest większy luz i swoboda, a ludzie tolerancyjni i nie przejmują się pierdołami. Tylko Pl ma jakiś kompleks niższości. Nie jest dobrze być brzydkim albo grubym, bo nie dadzą Ci żyć. W drugą stronę to samo, ładne i atrakcyjne kobiety mają przerąbane u swoich polskich "koleżanek" ...

Gość a prawda jest taka
Centrum- przeginasz chyba trochę, nie wydaje Ci się? ale spoko... fajnie, że na podstawie 2ch fragmentów fotek jesteś w stanie wyciągnąc tak daleko idące wnioski na temat drugiej osoby... może zatrudnij się w służbach specjalnych? oni tam potrzebują takich 'psychologów'

Gość anna z mostu wiakow
niech sie wstydzi, ten co widzi:)

Gość a prawda jest taka
Frankie- u nas najlepiej być niewidocznym :) szkoda, że niektórzy ludzie nie widza jak bardzo są żałośni... przerabane mają osoby słabe psychicznie- seria komentarzy bandy półmózgów może zniszczyć życie takiej osobie

Gość a prawda jest taka
centrum- bo Ty robisz to samo :)

Gość anna z mostu wiakow
po co slaby psychicznie sie wystawia na komentarze?

Gość a prawda jest taka
a co? osoba słaba psychicznie ma siedzieć w domu, żeby przypadkiem ktoś nie stwierdził, że akurat 'coś' mu się w tej osobie nie podoba?

Gość a prawda jest taka
wiesz- skoro Twój pysk jest obleśny, to może i słusznie robisz... zwłaszcza jeśli jest tak obleśny jak Twoje słowa

Gość anna z mostu wiakow
to niech sie hartuje! przyda jej sie. zycie to nie bajka;)

Gość a prawda jest taka
anna- ale mówiąc o osobach słabych psychicznie nie miałam na myśli nikogo konkretnego :)

Gość anna z mostu wiakow
ja tez nie!