Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JohnSnow28

pytanie do Pań sprawy uczuciowe

Polecane posty

Gość JohnSnow28

witam wiem z pewnego źródła że moja była która zostawiła mnie 4 miesiące temu(po kilku letnim związku) teraz za mną tęskni. Na początku standardowo łaziłem za nią prosiłem o szansę, ale potem odpuściłem od 4 miesięcy zero kontaktu między nami. Od bliskiej jej osoby z którą utrzymuję jakiś tam kontakt dowiedziałem się (choć wcale o to nie pytałem), że moja była bardzo za mną tęskni że nie wyobraża sobie bycia z kimś innym, że jest o mnie zazdrosna (dowiedziała się od kogoś że byłem z inną panną na dwóch weselach) na gg też ustawiła opis tęsknię, choć nigdy nie ustawiała tam opisów. Moje pytanie do Was co sądzicie o takiej reakcji z jej strony i czy powinienem na to jakoś reagować

Gość JohnSnow28
to ona zerwała kontakt powiedziała że się wypaliła że już nie czuje tego co kiedyś w sumie żadnego konkretnego powodu zresztą mówiła że wie że mnie kocha tylko się pogubiła. Ja szukałem kontaktu choć nie nachalnie starałem się pozostać na stopie koleżeńskiej ale Ona jasno dałą mi do zrozumienia że tego sobie nie życzy. Tak więc przestałem się odzywać zniknąłem całkiem z jej życia. Teraz dowiedziałem się o tym co napisałem w pierwszym poście. Co o tym sądzicie

Gość już wszystko wiem
że ma syndrom napięcie przedmiesiączkowego i upierdoli ci łeb za te panny na weselach

Gość JohnSnow28
nie mamy kontaktu od 4 miesięcy więc nie wyskoczę od tak spotkajmy się zresztą Ona zerwała ze mną kontakt tego chciała w danej chwili. Ona doskonale wie co ja do niej czuje. Pytam co mogą oznaczać takie zachowania kobiety