Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wykształcony Roman

Co sądzicie o pięknych ukrainkach i rosjankach, które żenią się z polakami?

Polecane posty

Gość Wykształcony Roman

Nie żal wam, że polscy wykształceni, wartościowi mężczyźni chcąc mieć ładną żonę decydują się na kobietę ze wschodu mając dość waszych ciągłych gierek?

Gość mysle , ze one zenia sie
tylko po to aby dostac wizę a potem paszport UE. Taka prawda, a inteligentni faceci to wiedzą.

Gość marlboro, ale nie pale
Ciezko powiedziec. Ponoc sa bardzo piekne i kobiece a jeszcze gdy potrafia zajac sie domem to chyba opcja warta rozwazenia. Zalezy od ludzi. I tego jaki maja uklad.

Gość co znaczy zafarbione
oj nie wszystkie takie piękne ;) polki podobnie ;) biorą się za polaczków żeby mieć obywatelstwo a rozsądne polki polaczków olewają bo sa nic nie warci i mają wymagania z kosmosu

Gość Wykształcony Roman
To, że kobiety wychodzą za mąż dla wizy i potem uciekają do unii to mit, tak robi może 1/1000. Spośród moich znajomych z uczelni żaden nie został oszukany przez kobietę. Zresztą oszustkę łatwo zdemaskować. A prawo jest teraz bardzo surowe. Taka zagraniczna żona musi przez 5 lat minimum być żoną swojego męża, aby dostać obywatelstwo. Jeśli w tym czasie znika, ucieka, olewa małżeństwo to rozwód i dostaje kopa. Jako oszustce grozi jej więzienie i deportacja. Nawet jeśli po 5 latach kobieta dostanie obywatelstwo i odejdzie to przecież czekają setki następnych chętnych. A który facet nie chciałby zmienić sobie żony na młodszy model?

Gość z tym zajmowaniem się domem
to akurat nie jest prawda bo one nic nie potrafią , niedokładnie sprzątają nic nie potrafią ugotować oprócz ziemniaków z maślanką :P są strasznie leniwe i niedbałe , ciocia miała kiedyś panią do pomocy z Ukrainy wszystko jej musiała pokazywać , nawet plewić nie umiała masakra jakaś a nie była wykształcona tylko kobieta ze wsi ;)

kobiety dlaczego reagujecie agresja i uogolnieniami na takie tezy? Obrazacie mezczyzn i te kobiety w wulgarny sposob.

"Nawet jeśli po 5 latach kobieta dostanie obywatelstwo i odejdzie to przecież czekają setki następnych chętnych. A który facet nie chciałby zmienić sobie żony na młodszy model?" Dzięki Ci za takie małżeństwo, cipka to cipka, co? Zdecydowanie nie żal mi takich mężów.

Gość no jak nadal jest
Raman ty wykształcony? uciekają do unii? Nie muszą uciekac bo Polska jest w unii, zapomniałes?

Gość odpowiadam na to pytanie
ciocia miała kiedyś panią do pomocy z Ukrainy wszystko jej musiała pokazywać , nawet plewić nie umiała masakra jakaś a nie była wykształcona tylko kobieta ze wsi i dlatego wszystkie są leniwe i mają dwie lewe ręce? nie ośmieszaj się i nie generalizuj a swoją drogą, znam kilka Ukrainek, ale żadna nie zachwyca urodą , ale są za to bardzo wesołe, miłe i przyjaznie nastawione.nie tylko dla facetow/zeby nie bylo , ze chodzi o obywatelstwo/ , ale dla bab tez.

mam koleżankę Ukrainkę, która wyszła za mąż za Polaka i są szczęśliwi, więc czemu miałabym czuć żal? :) że zabraknie facetów dla Polek i będę musiała zadowolić się jakimś dóóópkiem? Hehehe :D

nie wiem jakie sa ukrainki czy rosjanki bo ich nie znam. prawda jest taka, ze jeżeli jakas poleci na polskiego faceta, to nie dlatego, ze uważa go za przystojnego, inteligentnego, seksownego, ale właśnie aby dostac wize i po paru latach obywatelstwo. Tak Roman masz racje, Rosjanki nie uciekają od facetów zaraz po slubie, bo obywatelstwo dostają dopiero po paru latach.

Gość mała mi jest wielka
gdybyście może znali ukraińców, to może byście wiedzieli dlaczego ukrainki chcą Polaków. Typowy Ukrainiec - nie chce mu się za wiele robić, w domu syf (nie zależy mu na ładnym mieszkaniu), nie chce mu się zarabiać, za to dużo pije - wiem, to stereotyp ale prawdziwy w jakiejś częsci, bo sama często odwiedzam ten kraj. Polacy co by o nich złego nie mówić, to jednak są pracowici, zależy im by ze swoją kobietą coś zbudować trwałego i stworzyć fajny dom dla siebie i dzieci..są oparciem.

Gość Ukrainki są piękne
tyle można powiedzieć z całą pewnością

Gość andyyyy ona
po co?? przypadki ktore znam - dla pieniedzy pozdro

Gość może skorzystaj z tego
taa ukrainki chcą tych polaków których polki się nie czepią , zresztą na polakach świat się nie kończy ;) mało polek wychodzi za Niemców czy Anglików ? Kobiety na zachodzie są trochę inne jeszcze Niemki są dobrymi zonami matkami i gospodyniami ale to tyle dobrego z zachodnich kobiet ;) Polacy też się żenią z Niemkami... najlepiej bogatymi

Ukrainki ,Rosjanki ,Białorusinki są takie jak Polki ,są bardzo ładne a niektóre wręcz piękne ale są też i bardzo przeciętne z urody .Są takie co potrafią zająć się domem i takie co nic nie będą w domu robić ,nie ma reguły, można co najwyżej spierać się o to gdzie tych np pięknych kobiet jest więcej .Mieszkam w Niemczech i np Rosjanki i Ukrainki mają opinię ładnych i gospodarnych, czyli są dobrym materiałem na żonę .Myślę że one często są dobrymi żonami bo muszą się poprostu więcej starać od np.przeciętnej Niemki by ich men był zadowolony , bo inaczej jaką mają alternatywę ?Rozwód i powrót do ojczystego kraju to dla wielu z nich jest nie do przyjęcia, te kobiety chcą poprostu lepszego życia.

Gość może 1 na 10 tysięcy
Polacy co by o nich złego nie mówić, to jednak są pracowici, zależy im by ze swoją kobietą coś zbudować trwałego i stworzyć fajny dom dla siebie i dzieci..są oparciem. Polacy są wygodni i mają chore wymagania co do kobiet ,rozsądne Polki olewają rodaków i wolą np Niemców albo Finów.Fakt ukraińcy to lenie i pijusy więc może jest to jakaś alternatywa dla nich,ale z Rosjanami juz inna bajka akurat Ci wykształceni z dobrych domów są nierzadko lepsi od Polaków ;)Może i dla takich kobiet Polak lepszy bo nie pije i nie bije jak statystyczny kozak/ukrainiec. Ale nie przeceniajcie Polaków bo oni sa głownie niewierni ,są egoistami , dla nich zona ma być atrakcyjna zawsze zajmować się domem dzieciakami wszystko podstawić pod nos, być posłuszną i nie protestować , ma chodzić do pracy ale niektórzy jeszcze żądają żeby jeszcze pana i władcę utrzymywała.No ale bez tego utrzymywania to pewnie dla niejednej jest do przełknięcia np prostej Rosjanki ;) Ukrainki są wyrachowane najlepiej kasa i obywatelstwo reszta się nie liczy.Na mojej uczelni było ich sporo... tylko sie puszczały na prawo i lewo i przy tym szukały sponsorów....zapewne to nadal trwa jak się nie nasiliło ;)Koledzy z ukrainy na studiach pili dzień i noc i wszytko olewali , zero ambicji i straszne leniuchy

Gość Blue Man masz rację
uważam podobnie

ale jad i kompleksy od was wychodza... Mam wielu fajnych kolegow ktorzy maja problem ze znalezieniem odpowiedniej partnerki bo sami maja wymagania-pracuja, nie chleja, potrafia sie bawic, maja ambicje. A kobiety wcale nie sa takie krysztalowe jak zdaje sie o sobie mysla. Byc moze wy przebywacie w takim towarzystwie pijakow i gamoniow ale to swiadczy troche o was kobiety.

marlboro, w której wypowedzi ty tu widzisz jakis jad ?

Myślę, że jeżeli poznali się po prostu i zakochali to super, np. znam przykłąd facet pojechał służbowo do Rosji i sie zakochał, zaczał potem częściej jeździć, teraz są małżeństwem i mieszkaja w Polsce. Ale to było naturalne zakochanie :) Z kolei sprowadzanie sobie żony z zagranicy nic o neij nei wiedząc, bo jest łądna i potulna i chce męża Polaka jest żenujące :O

Gość nie zal mi.
.

pelno tu epitetow w kierunku polakow jak i tych kobiet

Gość a tam niech sobie biorą ich
tylko większość tych babek z rosji i ukrainy to po prostu tanie kurwy albo tirówki a potem chcą normalnej rodziny i szanującego męża, one za grosz godności nie mają ;) we Włoszech "Seniorina Ukraina" daje dupy za podwiezienie do sąsiedniej miejscowości :P o Rosjankach co mi wiadomo to próżne baby a jak któraś ładna to milionera szuka

Gość o jakie gierki chodzi kolego
Wykształcony Roman Nie żal wam, że polscy wykształceni, wartościowi mężczyźni chcąc mieć ładną żonę decydują się na kobietę ze wschodu mając dość waszych ciągłych gierek? o jakie gierki Ci chodzi? nie wrzucaj wszystkich do jednego wora , bardziej obawiać powinny się Polki Czeszek są śliczne zaradne i mądre bo Czesi są nudni i ich życie to głównie hokej i piwo ;) Ukrainki są po prostu łatwe i nie mają wysokich wymagań

Gość gość
Maja wysokie o sobie mniemanie a wcale nie sa od nikogo lepsze. Ich styl to typowej ulicznicy: fatalnie sie ubieraja i nosza ochydne, ciezkie perfumy typu "Knowing" Estee lauder (czuje sie to o kilometr syf jak ruska perfumeria a twu az w oczy piecze i do dzieci podlaza dotykac plastikowymi szponami ochydne ptaszyska). Do d**y gotuja, caly czas klamia i sie puszczaja. Chlaja i dra pysk i uwielbiaja sie klocic i robic sceny jak typowy kozak w genach to maja zakodowane. Do facetow maja zero szacunku (udaja, bo im potrzebna kasa bo rzadko ktora ma wysoki iloraz inteligencji, bo alkohol szkodzi na mozg). Caly miesiac zachowuja sie jak reszta normalnych dziewczyn przed miesiaczka, ale zawsze sie mnie pytaly, zeby za nie klamac do mezow i chlopakow jak sie gdzies po nocach socjopatki wloczyly i pozrywalismy z kazda smierdzaca Ukrainka kontakt, bo so Gawno warte bladzie. Szkoda nam chlopakow, co takie gowno importuja do Stanow lub na zachod. Na Madagaskar niech s********ja tam moga produkowac przynajmniej teledyski i sladkie zarty gawaric: http://www.youtube.com/watch?v=oZr1cxPYP-A

Gość gość
polki jak widać zawistne, że Ukrainki wybierają porządnych polskich mężczyzn myślę, że to dlatego, że Ukrainki wiedzą, że lepiej związać się z porządnym mężczyzną niż jakimś niedojrzałym imprezowiczem , buhajem. Polki takich mężczyzn określają jako nudnych a później im się oczy otwierają i mają pretensje, że inna kobieta go "ma" i to nie zależnie od narodowości.