Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wykształcony Roman

Co sądzicie o pięknych ukrainkach i rosjankach, które żenią się z polakami?

Polecane posty

Gość pewnie stali bywalcy
Moj maz (bede go nazywac ciele malowane,) w trakcie rozwodu uniosl sie duma i oddal jej wszystko co mial. Wyciagnal pieniadze , ktore wplacil na dom( ona uczyla sie w trakcie ich malzenstwa) oddal jej, a sam zostal z kredytem i ratami, ktore wzrosly dwukrotnie po wybraniu pieniedzy( dom pozniej stracil, zabral mu bank) to jest juz historia sprzed kilku lat. Teraz terazniejszosc. Gdy go poznalam to powiedzial mi, ze z pierwsza zona dalej pozostali przyjaciolmi. Pozniej dowiedzialam sie , ze to ciele malowane dalej jej daje pieniadze kazdego miesiaca !!! ( ona jest mezatka po raz drugi od 7 lat, ja z nim od dwoch) Daje jej pieniadze poniewaz: ,, Ona jest ukrainka, lubi sie dobrze ubrac, pojsc do kosmetyczki ,lubi sobie dobrze i zdrowo zjesc, ale jesli mi sie to nie podoba, to on juz jej wiecej nie da.

Pewnego niedzielngo poranka wyszedl biegac , telefon sie ladowal. Pamietam , ze czekalam jeszcze dlugo czy sie nie wroci. Rece mi sie trzesly , jak jeszcze nigdy w zyciu gdy siegalam po telefon. Nie bylo ani jednego polaczenia, ani smsa do niej. Ogladalam ten telefon az przypadkowo trafilam na historie, tam bylo juz wszystko. To ciele caly czas dawalo pieniadze. Podam przykladowe smsy .on- wyslalem pieniadze, tylko blagam kup sobie dobre ciacho( dawal jej spore kwoty, jestem sprzataczka, on tez bogaczem nie jest) dalej ona -a gdzie prezencik , on- przesle pieniadze , ona- pieniazki sa zawsze potrzebne, sa wazniejsze niz prezenciki,,, ona - dziekuje za pieniazki, kupilam sliczne buciki itp itd

Powiedzialam o tym wszystkim mojej kolezance , tez ukraince. Ona wydarla sie na mnie o to, ze przeczytalam jego smsy. Stwierdzila tez, ze ja nie mam najmniejszego prawa do jego pieniedzy i on moze sobie robic z nimi co chce. Dalej z nia o tym juz nie dyskutowalam, bo stwierdzilam, ze to i tak nie ma sensu...Pewnie na tym polega roznica miedzy Polkami i Ukrainkami. Ja zrobilam jemu i jego bylej zonie pieklo. Ukrainka pewnie by wybaczyla.Na tym moze polega ta ich uleglosc.

Gość gość
Haha, a w polskiej gazecie kurier w chicago, ostatnie wydanie weekendowe byly dwie striny o aids na ukrainie

Gość dość zdrowo walniety roman
hahha zobaczyć wyształconego romana to tak jak wybrać sie taczką na marsa :D rzadko, kiedy facet sie wychwala ale sa tacy którzy uwielbiają sie pokazać z najlepszej strony :-) tylko debil i przygłup tak czyni :D

Gość gość
czy ten roman ma jais login na kafe?

Gość gość
Tez znam jedna ale ukrainke. Ma duze powodzenie . Gdzie nie wyjdzie to zawsze wraca z jakims facetem.

Gość por favor
...i tez" ozenila sie z polakiem"jak w temacie? :D

Gość gość
Nie, ale szuka , wiec panowie maja szanse u niej.

Gość gość
Kazdy pan ma szanse, bo ona nie przepusci nikomu. Co ciekawe jak juz sie przespi z kims to potem ona placze w kuchni , nie mam pojecia o co. Wspolnie wynajmujemy dom ona, ja i jeszcze 2 inne osoby.

Gość moj byly
Maz ozenil sie z rosjanka. Jednak malzenstwo nie przetrwalo roku czasu, bo wyszlo na jaw, ze byla ona kiedys prostytutka. Po slubie z ex, ona nie zrezygnowala z tej dzialalnosci

Gość co wy chcecie od nich
To nie jest wina tych kobiet. Jesli one sa juz od dziecinstwa tak wyuczone, jesli dla nich to normalna codziennosc. Tam , szczegolnie na glebokich wsiach, jest normalne, ze ojciec sprowadza kobiete z ulicy do domu, w ktorym mieszka zona i dzieci. Te kobiety juz od wczesnej mlodosci traktuja sypianie z wlasnymi ojcami, bracmi jako codziennosc.

Jeden mezczyzna juz im nigdy nie wystarczy. Tez znalam prostytutke( wyszla za maz za bogatego polaka, on znal jej przeszlosc) jednak ona bardzo szybko wrocila do zawodu i porzucila swojego meza.

Bynajmniej nie z biedy, ale brakowalo jej tych spotkan z mezczyznami.

Gość gość
moja znajoma ukrainka , ma meza polaka. Ostatnio zaczepil ja facet , spotykaja sie na schadzki po domach wspolnych znajomych ( jej i meza) , Jednak ma ona na tyle rozumu, ze nie przyprowadza go do domu , bo znam inny przypadek. Pewna ukrainka przylatuje na zarobek i zamieszkuje ze swoimi tesciami , a maz zostaje w kraju z dziecmi.( troche nie na temat, bo o dziwo maz to tez ukrainiec) Ona w ciagu pierwszego tygodnia sprowadza do domu tesciow faceta, nawet sie z tym nie kryla. Ona nie rozumiala, ze to cos zlego !!!!!! Znalam ja, bardzo ladna dziewczyna i wyksztalcona . Ona zostala u tych tesciow do konca swojego pobytu ( w domu byl istny cyrk, klotnie i bicie pomiedzy tesciowa i nia) pozniej wrocila do meza.

Gość gość
tesc, az wyladowal w szpitalu na serca. Kazali jej sie wynosic z ich domu i szukac czegos na wynajem, ale ona nie poszla.Nie wyrzucili ja na ulice, bo czuli sie za nia sie odpowiedzialni.

Gość gość
to kim byli jej tescie ? Ona Ukrainka , on Ukrainiec , zostal w kraju , to tescie tez powinni byc Ukraincy .Mieszkali w Polsce?

Gość gość
myślę to, co myślą Polkach wychodzących za Norwegów, Anglików i innych tam obcokrajowców, jako tanią siłę roboczą, brak ambicji, posłuszeństwo wobec swojego pieniężnego wybawiciela...

Gość gość
tesciowie to tez ukraincy , ktorzy mieszkali w Szwecji

Gość gość
Tez taka jedna znam,

Gość gość
Dziwne moje drogie Polki, że tak jak wy piszecie tutaj o tych pięknych kobietach ze wschodu tak w UK, Niemczech i Francji mówi się o was. O ile zachodniego mężczyznę stać na to by się wami pobawić podczas kilku lat małżeństwa o tyle Polaka już nie stać by bawić się z ukraińską dziewczyną. Myślę, że jednak kobiety ze wschodu muszą być lepsze skoro inteligencja męskiej populacji wybiera właśnie te kobiety. Nigdy nie spotkałem ruskiej czy ukrainki z byle jakim Polakiem. To chyba znaczy, że one się szanują i byle czego nie wezmą a wystarczy kafeterie poczytać by zobaczyć jak narzekacie na swoich mężczyzn. Skończcie ten temat bo się kompromitujecie...

Gość gość
Ruskie wszystko wezmą nawet starego zaropuszałego dziada podobnego do dinozaura z g.ó..w.n.e.m na gaciach, widziałam takie przykłady, ale nie w Polsce ( nie mieszkam w Pl) To co by inna kijem nie tknęła to ruska weźmie, ale co tu się dziwić jak tam taka bieda jest, to się człowiek brzytwy chwyta. Ale bardzo zaniżają standard bo są tanie.

Gość gość
takie wyzwiska a prawda jest taka, że żal wam d**ę ściska bo Ukrainki czy inne wybierają fajnych polskich facetów na, których wy byście nie spojrzały wcześniej bo nie są bad boyami czy takimi innymi. Wiele Ukrainek ma mężów polaków i nie narzekają, że polacy piją, są agresywni czy wulgarni a wręcz przeciwnie. Złych facetów to mają u siebie zaś polacy Ci dobrzy są dla nich skarbem, którego wy często nie doceniacie.

Gość gość
Nie, kaźdy wybiera sobie tak, żeby mieć jak najlepiej, a jeśli szczęście daje Rosjanka lub Ukrainka to je brać.

Gość gość
dużo racji jak to mówią liczy się tylko kasa i nic więcej dziś Polska jest w EU i możemy pracować i mieszkać gdzie chcemy nie potrzeba już białych małżeństw a reszta

Gość gość
"żenią się"? wtf?

Gość gość
Z mojego doswiadzczenia, bo tak sie akurat sklada, ze jestem z Polski wsch a Ukraina studiowala na jednej z uczelni w miescie to.. Nie jestem do konca pewna czy uroda zachwycaja :D Pamietam, ze jak chodzilam do LO a one studiowaly niedaleko mojej szkoly to ubieraly sie jak k***y.. dosklownie, biale kozaczki, miniowki i futerka :O Nie padaja najlepsze opinie na temat Ukrainek i Ukraincow, Ukrainki- puszczalskie a Ukraincy fleje. Takie sa doswiadczenia moje i moich znajomych, ktorzy z nimi przebywali ;)

Gość gość
Głupie pytanie. Jestem samotną kobietą, która chce mieć kogoś bliskiego, ale nie czuję się o nikogo zazdrosna, bo po prostu nie jestem tak płytka jak Ty Romanie. O kobietach z Ukrainy czy Rosji będących żonami Polaków myślę zwyczajnie to samo, co o innych - że są to kobiety, które jak każdy inny mają prawo do szczęścia. A jeśli je znalazły u boku Polaka, to wspaniale, bo miłość to miłość i nie ma znaczenia, czy ktoś jest z takiego czy innego kraju. Ważne jest tylko, co łączy dwoje ludzi i czy są razem szczęśliwi. A Ty dalej karm się swoją zawiścią, w końcu Cię pochłonie i dobrze. Może wtedy do Ciebie dotrze, że masz niewiele w głowie, a w sercu lód.

Gość gość
"gość 2013.12.07 takie wyzwiska a prawda jest taka, że żal wam d**ę ściska bo Ukrainki czy inne wybierają fajnych polskich facetów na, których wy byście nie spojrzały wcześniej bo nie są bad boyami czy takimi innymi. Wiele Ukrainek ma mężów polaków i nie narzekają, że polacy piją, są agresywni czy wulgarni a wręcz przeciwnie. Złych facetów to mają u siebie zaś polacy Ci dobrzy są dla nich skarbem, którego wy często nie doceniacie". Nastepny pusty mężczyzna, w dodatku z fałszywie wielkim mniemaniem o sobie. Super kategoryzujesz ludzi na Ukrainiec to zły, a Polak dobry. Wiesz dlaczego Ciebie nie chcą kobiety? Dlatego, że jeszcze nie wyrosłeś z chłopięcych portek, widząc świat jako czrno-biały, a poza tym gardzisz ludźmi, co widać Twojej wypowiedzi - tak ma każdy narcyz, a od takiego właśnie zwieje każda kobieta, bo to właśnie Ty należysz do bad boyów. Kochać nie potrafisz nikogo poza sobą i poza własną interesownością. I to nie ma niczego wspólnego z tym, że jesteś czy nie jesteś Polakiem, tylko z tym, że powinieneś udać się do psychiatry na leczenie zaburzenia osobowości.