Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wykształcony Roman

Co sądzicie o pięknych ukrainkach i rosjankach, które żenią się z polakami?

Polecane posty

Gość gość
"gość 2013.12.07 takie wyzwiska a prawda jest taka, że żal wam d**ę ściska bo Ukrainki czy inne wybierają fajnych polskich facetów na, których wy byście nie spojrzały wcześniej bo nie są bad boyami czy takimi innymi. Wiele Ukrainek ma mężów polaków i nie narzekają, że polacy piją, są agresywni czy wulgarni a wręcz przeciwnie. Złych facetów to mają u siebie zaś polacy Ci dobrzy są dla nich skarbem, którego wy często nie doceniacie". Nastepny pusty mężczyzna, w dodatku z fałszywie wielkim mniemaniem o sobie. Super kategoryzujesz ludzi na Ukrainiec to zły, a Polak dobry. Wiesz dlaczego Ciebie nie chcą kobiety? Dlatego, że jeszcze nie wyrosłeś z chłopięcych portek, widząc świat jako czrno-biały, a poza tym gardzisz ludźmi, co widać Twojej wypowiedzi - tak ma każdy narcyz, a od takiego właśnie zwieje każda kobieta, bo to właśnie Ty należysz do bad boyów. Kochać nie potrafisz nikogo poza sobą i poza własną interesownością. I to nie ma niczego wspólnego z tym, że jesteś czy nie jesteś Polakiem, tylko z tym, że powinieneś udać się do psychiatry na leczenie zaburzena osobowości. hahah facet na gorze probuje sie dowartosciowac bo Polki go nie chca ;( No tak.. wiekszosc Polek nie poleci na frajerow,ale Ukrainka zawsze ;)

Gość gość
hahah a myslisz, ze faceci nie zostawiaja tu swoich postow? Poza tym nie musa tu ich publikowac.. Pzdr

Gość gość
Samotny Romantyk II - pewnie, napisał facet, który wyraźnie wykazuje cechy psychopatyczne. :-D Widać na Twoich wielu innych wpisach. Taki sam z Ciebie toksyczny facet.

Gość gość
Piękne , wątpię :P chcą obywatelstwo i tyle , bo za brak stałego pobytu to deportacja

Gość gość
gość dziś Piękne , wątpię jezyk.gif chcą obywatelstwo i tyle , bo za brak stałego pobytu to deportacja x Typowe kobiece zachowanie jak pies ogrodnika sama nie chce a i innej nie da. Zupełnie jak to robią byłe dziewczyny obsmarować faceta, którego nie chcą i jego nową partnerkę :P Jak i frustracja wychodzi z was kobiety. Moją pierwszą dziewczyną jest Ukrainka i nie żałują tych lat, które musiałem na nią czekać. Ona akceptuje to, że nie pije czy nie pale i jestem kulturalny zresztą jesteśmy tacy sami pod tym względem. Ukrainki są bardzo dobre jeśli chodzi o partnerki życiowe i matki naszych dzieci.

Gość gość
Sądzę, że powinny siedzieć u siebie i nie wychylać się ze swojego postsowieckiego zadu/pia :o

Gość gość
ja znam jedną ukrainkę i zawsze uważałam ją za śliczną dziewczynę jednak gdy ujrzałam ją bez makijażu to jej nie poznałam :/ wyglądała strasznie, normalnie ja przy niej wyglądałam lepiej, potem zobaczyłam ile nakłada tej tapety, matko... chyba polowe kosmetyków zmarnowała na ten jeden makijaż, a i pewnie ważył on z 2 kg

Gość gość
męzczyźni wybierają kobiety swoją inteligencją... o matko, padłam... rózne okreslenia słyszałam, ale takiego nie!

Gość gość
Mi trochę żal bo taki jeden, którego olewałam teraz jest żonaty z taką Ukrainką i traktuje ją jak księżniczkę. Naprawdę wartościowy mężczyzna a teraz on mnie nie chce tylko jakąś inną do bani po co go olewałam???

Gość gość
Mężczyźni mają prawdziwy warsztat do pracy,a nie z Polkami których ciągle boli główka.

Gość gość
Desperatki lol

Gość gość
dla kasy

Gość gość
kobiety to psy ogrodnika same nie chcą i innej nie dadzą. Kobietom na nikim nie zależy więc i tych polaków im nie żal. Matki walczą nie o dziecko ale o alimenty. Osobiście polecam Ukrainki jako porządne, ładne i rodzinne. Polki może i są ładne ale nie porządne i nie rodzinne.

Gość gość
Polki sa nowoczesne i robia kariere zamiast bachorow:D

Gość gość
Rosjanki może jeszcze są ładne czego o ukrainkach nie da się powiedzieć

Gość gość
Ani Rosjanki ani Ukrainki ładne nie są. Teraz jakiś taki się modny stał taki typ urody. Ale w Ameryce Południowej - np. w Brazylii za najatrakcyjniejsze uważane są Niemki - np. Gisele Bundchen czy inne modelki niemieckiego pochodzenia. A Polki to akurat mają to, co najlepsze, bo trochę genów zachodnich trochę wschodnich i zawsze będą uważane za ładne na całym świecie.

Gość gość
Ja jestem piękną Polską kobietom dbam o dom, męża, dziecko ale do tego jest potrzebny czas. Pracuję 4 godziny a później jestem cała dla rodziny. Pozdrawiam zaradnych mężczyzn, którzy zapewniają taki luksus swoim żona :)

Gość gość
Rosjanki sa ladne, ale Ukrainki juz nie. Tandetne cekiniary. Z tych ich parszywym akcentem to tylko chlopa szukac. Jeszcze nie spotkalam Ukrainki na stanowisku.

Gość gość
Ukrainki sa piękne cudowne i mądre i mówię to jako kobieta

Gość gość
Sa nakcudowniejsze na swiecie

Gość gość
A co mamy sądzić , wszystko się okaże po latach małżeństwa