Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tasiemiec?

Chyba mam tasiemca.

Polecane posty

Gość tasiemiec?

Jakiś czas temu (pół roku, rok) byłem na świnio-biciu. Zabrałem połowę świniaka do siebie, i po oczyszczeniu go (w ogóle, ogarnięciu) poćwiartowałem i włożyłem do lodówki. W zimę zjadłem niewiele tego mięsa, ale jednak (świnia ta nie mieszkała w najlepszych warunkach). Od jakiegoś czasu bardzo słabo się czuję, mam biegunki, chce mi się wymiotować, czuję się słabo albo źle (gdzieś od pół roku - może więcej). Teraz niedawno miałem biegunkę. Mam zaburzenia wzroku (ale to chyba od siedzenia za dużo przed komputerem; teraz ogarniczyłem się do 2h dziennie ale w zimę siedziałem po 7-9h). Czy to tasiemiec?

Gość tasiemiec?
Właściwie to nie jest możliwe, bo inni domownicy nie mają takich objawów. -.0

Gość nie pomoże lila róż...:)
Pewnie że możliwe. Powinienieś się zbadać w kierunku pasozytów, bo może to też być iiny pasozyt. Pasożytami najczęściej można zarazić się z mięsa wieprzowego i wołowego.

Gość tasiemiec?
A co jeżeli mam 14 lat, i dopiero zaczynam się wyciągać w górę (w ogóle nie rosłem do tej pory)? Z dnia na dzień przybywa mi po 0,5-1cm. Może dlatego słabo się czuję, bo organizm szybko to 'spala' co jem? (A jem dosyć mało). Pytałem się mamy, to mi powiedziała że to przez to rośnięcie i dorastanie.

Gość dr robak
Biegunki i wymioty to nie są normlane objawy u dorastajacego chłopaka. Zdecydowanie powinienieś się zbadać, mama nie powinna bagatelizować Twoich dolegliwośći.

Gość Koleżanka groszku zielonego :)
Zdecydowanie coś jest na rzeczy. Zacznij zajadać się czosnkiem, cebulką. POlecam też tę mieszankę, wszytsko kupisz w aptece za grosze. zioła na pasożyty Skład: 50 gr ziela tymianku 50 gr kłącza tataraku 50 gr korzenia omanu 25 gr ziela liści mięty pieprzowej 25 gr liści orzecha włoskiego 10 gr piołunu Wszystkie składniki wymieszac. Dwie łyżki mieszanki wsypać do termosu i zalać 2-3 szklankami wrzątku. Po godzinie mozna pić 3xdz po pół szklanki między posiłkami--przez TYDZIEŃ. Póżniej 1 x dz minimum tydzień/ale mamy adnotacje na oryginale,że im dłużej tym lepiej/-napewno nie zaszkodzi! Łącząc w/w przepis z zapperem /w "operowaniu" nim mamy półtoraroczne doświadczenie/-EFEKT MUROWANY. Wszystkie w/w składniki są osiągalne w Herbapolu za grosze-i najważniejsze-to się da naprawdę wypic.

Gość tasiemiec?
Nie mam wymiotów, tylko biegunkę miałem 3 dni temu (wcześniej nie miałem ani razu, wymiotów tak samo nie miałem). Może spanikowałem, co? Bo mi to trochę przechodzi, ale dalej osłabiony jestem (dużo siedze przed komputerem - taka prawda - 5-9h dziennie). Co sądzicie?

Gość tasiemiec?
hm

Gość dfvfbadfvbadfb
jesli to tasiemiec, to zjedz pestki dyni. on tego nie lubi. serio

Gość ja pierrrr :/
Aaa zbadaj zesz się i już. Objawy mogą ustapić a robal w dalszym ciągu bedzie siał spustoszenie w organzimie, jeśli ci to odpowieda to Twoja sparwa.

zbadaj się, a na biegunkę weź smectę, orsalit na uzupełnienie elektrolitów, pij wodę żeby się nie odwodnić, mam nadzieję, że to nie tasiemiec

Gość sam wziales tego swiniaka
Do siebie, pocwiertowales i zjadles? Chlopiec 14 letni? Masz rodzicow?

Gość zerwana z łańcucha
komputer ,szkoła ,orlik i forum kafe.pl to z ciebie już nic nie wyrośnie tylko Alfons,a jeszcze jedno czy masz duży garbaty nos?

Gość Jarek555
Sprzedam lek na tasiemca Yomesan 500 mg. Kontakt spartak12345@interia.pl