Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakłopotanaaa19

Czy to ma sens?

Polecane posty

Gość zakłopotanaaa19

Mój problem polega na tym, że chłopak poświęca mi mało czasu. Rozumiem, że pracuje, ale widujemy się tylko wtedy kiedy On może. Jak nie może się ze mną spotkać w weekend, a ja ide z koleżanką w takim razie na spacer lub do baru, jest na mnie mega zły, że szukam sobie wrażeń i zajęć...I sądzi, że jeśli go kocham to nie powinnam wychodzić i szukać szczęścia, a przecież to nie o to chodzi Po prostu nie chcę cały weekend siedzieć w domu i patrzeć w cztery ściany i czekać aż znajdzie czas lub w końcu nie będzie zmęczony... nie mam pojęcia co robić i jak juz się zachowywać w stosunku do niego...

Po pierwsze pamietaj , nie jestes jego wlasnoscia i masz prawo wyjsc gdzie chcesz i z kim chcesz. Po drugie przestan sie z nim spotykac kiedy on chce. Przestan chodzic do niego na skinienie. Niech sie z deka postara. Dziwny wiecznie sfochowany facet. Z takimi urywam kontakt co i tobie radze.

Gość zakłopotanaaa19
O tak racja, wiecznie sfochowany. Dla niego każde moje wyście jest oznaką tego, że mam go "gdzieś", co oczywiście nie jest prawdą...