Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

karina1305

Ślub w Przystani nad Sołą w Bielanach

Polecane posty

Witajcie. Organizyję ślub w Przystani nad Sołą w Bielanach.Może ktoś z Was tam był lub też tam organizował slub. Prosze bardzo o opinie. Będę bardzo wdzieęczna. Pozdrawiam gorąco

Gość Marcika77
Miejsce magiczne. Taras to wspanialy pomysl, mielismy wesele w pazdzierniku, gdzie wieczory juz nie sa za cieple. Pani Kasia- wlascicielka- zadbala o to, by na tarasie w koszykach byly cieple czerwone koce do dyspozycji gosci. Te chwile na tarasie, ktore spedzilismy z naszymi przyjaciolmi przy blasku swiec, szumie Soly, otuleni w koce, sa jednymi z najmilej wspominanych. Spotkalam sie z kilkoma negatywnymi opiniami dotyczacymi jedzenia. Dziwia mnie one. Ja na spotkaniu przed weselem dokladnie omowilam menu i mialam wszystkiego tyle, ile chcialam. Tutaj wielkie uklony w strone managerki, ktora wypytywala nawet o takie szczegoly, z jakiej czesci kraju beda goscie. To byly trafne uwagi, poniewaz moj maz pochodzi ze Slaska. Jego goscie nie uznaja takich dodatkow do obiadu, jak ziemniaki :) Gumiklyjzy mogliby jesc nawet z tortem :) Dzieki temu, ze obgadalysmy te sprawe przed weselem, nikomu z naszych gosci nie zabraklo ani klusek, ani ziemniakow :D Zimna plyta byla pyszna, dokladana, gdy tylko zabraklo. Na szczegolna uwage zasluguja sledzie! Wstyd sie przyznac, ale wyzeralam je prawie z kazdego stolika, siejac opinie, ze jestem w ciazy. Nie jestem, a sledzie byly tak wybitne, ze trudno bylo ich nie zjesc :D Na uwage zasluguje fakt, ze kilka razy podczas wieczoru kelnerki chodzily miedzy stolami i proponowaly kawe, herbate. To mile- taka troska o dobre samopoczucie gosci. Pani Kasia tez pokazala sie kilka razy z usmiechem, pomocna, z pytaniem, czy wszystko ok. Jestem wdzieczna i polecam Przystan nad Sola calym sercem. Nie moglam sobie wymarzyc lepszego miejsca na wesele :) ps. Platki roz na lozku w pokoju nowozencow i serduszko z recznikow wywolalo usmiech- bardzo sympatyczny gest. Pozdrawiam. Dziewczyny, jesli bedziecie mialy pytania, zapraszam- marcika@vp.pl