Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jordan_1

Ciąża pozamaciczna o kolejne starania

Polecane posty

Czy wśród Was drogie forumowiczki są takie które starają się o dzidzie po ciąży pozamacicznej? staramy się z mężem od 4 m-cy, ale momentami paraliżuje mnie strach że sytuacja się powtórzy...

Gość zulkaaaa
tez się staram o ciążę pozamaciczną, ale mi nie wychodzi

Gość Van Zann
chciałabym mieć ciążę pod pachą, albo na plecach

Gość idel
ale niektore osoby maja narabane w glowkach, troche wiecej zrozumienia i taktu

Naprawdę ktoś ma nie pokolei w głowie, nawet nie wiesz co to za tragedia stracić dziecko i nie raz zdrowie... normalnie ludzka głupota i tępota nie zna granic...

Boję się bardzo m.in. dlatego że usunięto mi jajowód razem z ciążą i jeśli sytuacja się powtórzy to...

Gość KrotkowlosaAga
...to jajco :)

Chciałabym żeby "jajco" ;-) było w odpowiednim miejscu. Ale czy którejś sytuacja się powtórzyła. Na czytałam się mnóstwo artykułów, ale chciałabym zebyście podzieliły i może wsparły tym co przeszłyście...

Gość everythingalone
w czasie spowiedzi zaglądam księdzu pod sutannę po czym dokonuję na nim zuchwałej kradzieży kieszonkowej:classic_cool:

Czy żadna nie chce pogadać, nikt nie ma takiego problemu???

Gość cierp skoro kochasz
nie. tu są prawdziwe kobiety, a nie nieudolne odrzuty z eksportu 🖐️

Gość idel
ja znam jedna kobiete ktore wlasnie pierwsza ciaze taka miala,potem urodzila zdrowa corcie,najlepiej zapytaj gina

Gość idel
co sie z wami dzieje?wy jestescie matkami?a nie potraficie ani troche wspolczucia okazac??nigdy nie wiadomo co kogo moze spotkac wiec sie zastanowcie

jordan nie zwracaj uwagi na mało inteligentnych ludzi którzy szukają marnej rozrywki ... a możesz mi powiedzieć czy mialas jakieś objawy ból itd. sugerujacy ciążę pozamaciczna.. ?współczuję ci, ja nie mialam takie sytuacji chociaż sie obawiam takiego zwrotu wydarzeń staram sie 3 cykl pozdrawiam :)

jordan nie zwracaj uwagi na mało inteligentnych ludzi którzy szukają marnej rozrywki ... a możesz mi powiedzieć czy mialas jakieś objawy ból itd. sugerujacy ciążę pozamaciczna.. ?współczuję ci, ja nie mialam takie sytuacji chociaż sie obawiam takiego zwrotu wydarzeń staram sie 3 cykl pozdrawiam :)

Byłam u różnych specjalistów i medykamenty do tego, ale ogólnie wnioskując jest to przerażająca loteria...może być ok a może sytuacja się powtórzyć... Dowiedziałam się o ciąży pozamacicznej prędko początek 3 tyg. miałam lekkie plamienie pani dr posłała mnie do szpitala. żadnych bóli nic, nawet przyrost bety był na pograniczu, ale prawidłowy. Po tyg na usg powiększony jajowód i laparo...

oj to kiepsko, ale uda sie predzej czy później. a ginka ci dała zielone światło na starania ? hm trochę mnie teraz nastraszylas bo mialam plamienie tydzień temu 2 dni a teraz @ nie przyszła ale jeszcze nie robię testu po jakim czasie wyszedł ci pozytyw? ja myslepoczekac ze 3 dni po dacie spodziewanego okresu , jak myślisz ? :)