Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mia86

Różnica wieku w związku: 27 lat

Polecane posty

Gość Mia86

Są tu może osoby, które żyją w związku z kimś dużo od siebie starszym?

Gość pulpcia
kierunek - psychoterapeuta🖐️

Gość dfgdfg545545
Jesteś 86 rocznik? Ja też, mój ojciec jest 59 rocznik, to znaczy że koleś 27 lat ode mnie starszy mógłby być moim ojcem. To jest obleśne!

Gość zgnilec
U mnie 24. teoretycznie :)

Gość manymany
jedna trzecia życia, to duża różnica

Gość lecz sie i to porzadnie!
chyba, ze to sponsor i do tego ekstremalnie chojny za malo roboty, b i tak mu nie staje;) chociaz mozna miec fajnych sponsorow po 3ostce, wiec nie wiem po co pchac sie w takiego starucha:o

Gość ja jestem i co?
o co chcesz zapytać konkretnie?

Gość manymakjl
ja mam 24 i miałabym być z facetem 51!?!?!?! mój tata ma dokładnie tyle!!!!!!

Gość Mia86
Tak, ja mam 26 lat, on 53. Jeszcze w sumie w związku nie jesteśmy, ale wszystko do tego zmierza chociaż ja mam całe mnóstwo wątpliwości...

Gość u89u89
kto cie dziecko skrzywdzil?? Tata? Nie poswiecal ci dostacznie duzo uwagi??

Gość ja jestem i co?
O CO CHCESZ ZAPYTAĆ? OSTATNI RAZ PYTAM.

Gość manymakjl
Ja wiem,że miłość nie wybiera ale co będzie za 10 lat ? myślałaś o tym? Ty piękna i młoda a on już prawie emeryt,nie wiem mnie ta wizja przeraża. Ja już nie mówię o opiece na starość bo ta i młodemu człowiekowi w nieszczęśliwych wypadkach jest potrzeba ale w wieku 40 lat to ,że będziesz młodą wdową jest już b.duże będziesz sama i co dalej.

Gość zgnilec
Wszystko jest bardzo względne. Jak trzyma sie Twoj wybranek, czy wygląda na swoj wiek? Oraz to co bardziej istotne: jaki jest, czy jest aktywny, czy ma 'chęć życia' czy jest juz raczej zgnusnialy... Cięzko tak oceniac po roznicy wieku, bo sa starzy ludzie w wieku 30 lat (tylko tv, piwo i zero pasji) i tacy, ktorzy po 50. podrózuja, czytaja, maja zainteresowania, biegaja, uprawiaja sporty, etc etc.. Ja mam 26 lat, moj partner 50. Z naszej dwojki to on jest tym bardziej aktywnym, skorym do chodzenia pozno spac, uprawia sporty. Czasem czuje sie stara przy nim :)Nie wyglada na swoj wiek, jest wysportowany, ma mnostwo zainteresowan i ten 'blysk' w oku. Wiele osob mowi nam, ze jestesmy ladna parą. Oczywiscie musisz liczyc się z tym, że ludzie beda sie gapic i juz. Bo roznice wieku tak czy inaczej widac. Jak sie kocha, to nic nie ma znaczenia.

zastanow sie nad swoim dziecinstwem, pewnie ojciec cie skrzywdzil i stad takie odchylenie:o facet, ktory niemal moglby byc twoim dziadkiem, fuuuu

Gość milosc ??? jednak kobiety
to glupiutkie istoty :D jak mozna kochac kto jest w wieku ojca ?:D parodia

Gość zgnilec
-> lecz sie.... A ty juz nie przesadzaj. Gówno wiesz o nim i o niej. I usiadz nad matematyka dziecko, bo ten twoj rachunek co do dziadka to ci slabo wyszedł.

Gość Mia86
No właśnie mnie też martwi to co będzie za parę lat. Póki co mój wybranek trzyma się świetnie (jest zawodowym żołnierzem). Martwi mnie też ewentualna kwestia dzieci. Ja raczej jeszcze nie jestem na nie gotowa, ale przy nim nie miałabym wiele czasu na zwlekanie z tą decyzją (on już jedno dziecko ma).

Gość Mia86
A dla ciekawskich: wychowywałam się bez ojca.

ty sobie sama policz, facet dojrzewa w jakim wieku??? i dopisalam, prawie OBLESNE!!!

Gość zgnilec
:D cieszy mnie, gdy w tego typu tematach wychodzi jacy ograniczeni ludzie siedza na kafe... Ciężko wyjść poza szablon swojego ciasnego móżdżku, nie? Ide stad, bo szkoda czasu na rozmowy z ograniczonymi :) :classic_cool:

no i wszystko jasne , szukasz substytutu ojca psycholog i to migiem 🖐️

Gość alejajcaaaa
Czy Wam młodym dziewczynom odbija już całkiem?Czy Wy powodzenia nie macie u rówieśników lub ciut starszych od siebie mężczyzn? Czy może Wy z wyrachowania z takimi "starymi" facetami sie zadajecie? Mam 45 lat i męża 46 letniego. A Wy macie po 26 lat i facetów starszych od mojego chłopa :-)

no tak, a pozniej dziecko bedzie skazane na wychowanie bez ojca - wgl moze go nie pamietac bo jakims domoroslym osobom odbilo

naprawde terapia psychologiczna niezbedna pewnie jestes bardzo zakompleksiona i szukasz namiastki ojca, ale to sie da wyprostowac, zebys mogla sobie normalnie ulozyc zycie, a nie przewijac niedlugo pieluchy staruchowi (czasu nie oszukasz!)

Gość alejajcaaaa
zgnilec Obyś Ty nie była ograniczona za lat 10,jak bedziesz miałą 36 lat,a Twój facet 60 :-) a jeszcze lepiej jak Ty bedziesz miała 46,a Twój facet 70 :-) No chyba,ze Ty jesteś taka nijaka kobieta,taki brzydal,nieruchawa jakaś.Taka młoda z metryki,a stara duchem :-)

Gość u89u89
A dla ciekawskich: wychowywałam się bez ojca. No i tu mamy odpowiedzi:D Naprawde wybierz sie do psychologa, ktos ci dobrze doradzil. Po dobrej terapii bedziesz w szoku, ze w ogole rozwazalas zwiazanie sie z mezczyzna w tym wieku

to pewnie uklad studentka - wykladowca. Koles co porucha to jego a ona pozniej bedzie wylewac zale na forum 🖐️

Gość alejajcaaaa
Rozumiem,żemożna zauroczyć sie diżo starszym facetem,sama keidyś to przezywałam,ale żeby w związek z tak dużo starszym facetem się pcahć,to czysta desperacja lub czyste wyrachowanie. Po co tracic najpiękniejsze lata życia u boku tak "starego"faceta,nawet jakby on był naj pod każdym względem. Kiedyś nadejdzie taka chwila,że z tego naj nic nie zostanie i młode jeszcze kobiety sfrustrowane bedą.