Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 optymalny wiek to??

Czy mozna z chlopakiem to zrobic po pol roku zwiazku

Polecane posty

Go艣膰 optymalny wiek to??

? pytanie czysto teoretyczne, bo na razie nikogo nie mam. Mam za soba 2 zwiazki, jeden miesieczny,drugi trwal 3 miesiace. I jakos nie wyobrazam sobie zeby tak szybko dawac,a z drugiej mysle ze po pol roku moze wiecej jakos warto zacz膮膰.a Wy co myslicie?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 CrK
Je偶eli nazywasz to "dawaniem" to proponuj臋 nie czeka膰 i da膰 na pierwszej randce.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 optymalny wiek to??
dodam ze mam 11 lat

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 optymalny wiek to??
no nie przesadzajmy ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 optymalny wiek to??
nie podszywie,mam 19 ;]

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 w 艂ozku powinien
W/G MNIE TO TY NIE BY艁A艢 W 呕ADNYM ZWI膭ZKU. WY SIE DOPIERO POZNAWALI艢CIE I NAWZAJEM ''OBW膭CHIWALI艢CIE'' CZY DO SIEBIE PASUJECIE I CZY MOZECIE STAWORZYC PAR臉 WOG脫LE W PRZYSZ艁OSCI. ZWI膭ZEK TWORZY SI臉 KIEDY POZNA SI臉 TA DRUGA OSOB臉 I WTEDY SI臉 DECYDUJE CZY CHCECIE TWORZYC ZWI膭ZEK CZY NIE.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 helo艂!!!
krew nie woda i do tego trzeba sie stosowa膰. Yo.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 seksi mama
ja poraz pierwszy zrobilam to gdy mialm 18 lat po prawie 2 miesiacach bylam z nim poltora roku niestety za dlugo... ale czasu nie cofne jezeli masz zaufanie do faceta mozewsz pojsc z nim do lozka po miesiacu jesli nie po pol roku zalezy to od tego jak ty sie z tym czujesz i vczy jestes gotowa nie ma odpowiedniego czasu na to poprostu albo jeste艣 gotowa albo nie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mapamapa
W膮cha艂a艣 mu ju偶 jaja?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dr.NO
pos艂uchaj duszyczko rady faceta - je偶eli masz tak膮 ochot臋 i potrzeb臋 to zr贸b to ale nie na zasadzie , 偶e to robisz tylko dla faceta, sama te偶 zr贸b to dla siebie, wiele jest przyk艂ad贸w, 偶e facet po dobrym seksie jeszcze bardziej si臋 anga偶uje i chce wi臋cej ale r贸wnie偶 bywa odwrotnie, 偶e facet si臋 stara do momentu zaliczenia kobiety i na odchodne trzaska drzwiami, wi臋c sama musisz oceni膰 sytuacj臋 , mo偶na 偶a艂owa膰 偶e si臋 tego nie zrobi艂o albo 偶a艂owa膰, 偶e to si臋 zdarzy艂o, je偶eli nie spr贸bujesz to nigdy si臋 nie dowiesz, zawsze jest ryzyko : :)

Udost臋pnij ten post