Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Looooser

"Zastanawia mnie fakt, ze taki fajny facet jest sam..."

Polecane posty

Napisała mi jedna dziewczyna na gg. Oczywiście w realu spotkać się nawet nie chce. :D Dziewczyny Wy to śmiesze jesteście z takimi tekstami. Panna ma Cię głęboko w d.pie, a wyskakuje sama z takimi cudami. Wiadomo trzeba jakoś zabić nudę i poćwiczyć flirt.

looooser czesc :) {czesc} a no nie stety my fajni jestesmy ale tylko na pogawetki i tyle szkoda

Gość Yaldes
pogawędki ble ble. Prawiczki jesteście królikami doświadczalnymi dla dziewczyn które chcą sobie poflirtować w cyberprzestrzeni.

Gość Yaldes
tak jak ja

Komedia. Trzeba je zgasić jakmiś fajnym tekstem i nie tracić czasu na takie coś. Lepiej poczytać coś, czy gdzieś się przejśc, uczyć języka. A nie tracić czas i nerwy na takie bzdety.

Gość ersfvbdghh
podajcie swoje gg na kafeterii to moze jakies chetne beda na spotkanie

Gość ersfvbdghh
dlaczego? tutaj jest duzo samotnych kobiet. na pewno jakas sie dla was znajdzie.

Bo dla niej będziemy nieudacznikiem z kafe. Jak macie poznawać, to gdzie indziej - nie na kafe. Zresztą lepiej postępować według prostego planu. Zagadania, wzięcie telefonu, zadzwonienie, umówienie spotkania, spotykanie się i tyle. Szkoda tracić czas i nerwy. Z taką panną z neta możesz pisac całe lata i nic z tego nie wynika.

Gość ersfvbdghh
@ Looooser Oczywiście w realu spotkać się nawet nie chce. moze za szybko nalegasz na spotkanie?

Gość ersfvbdghh
to ja nie rozumiem. a masz prace, wlasne mieszkanie, auto?

Nie. Jak masz poderwać, to poderwiesz w 2 minuty, a jak jesteś prawikiem z Kafe, to Ci życia nie wystarczy.

Gość hahaha następna sponsora szuka
"ersfvbdghh to ja nie rozumiem. a masz prace, wlasne mieszkanie, auto?" BUAHAHAHAHAHAH. A może to niech ta cudowna laska ma to wszystko?

Gość naemi
do LoOoOsEr Powiedz mi gdzie zaczepiasz te laski ktore daja Tobie numer tel? Na ulicy?

Gość naemi
Swoja droga czesto faceci do mnie pisza podobne teksty" Dalczego taka fajna i ladna kobieta jest sama?".....

Gość lovegame86666
Ja tez czesto slysze jak to mozliwe, ze taka fajna laska jest sama. Ale to nie jest komplemen, tylko ukryte pytanie, no bo przeciez cos musi byczemna nie tak, na pewno mam jakis straszny sekret, np penisa, albo pelno trupow w piwnicy

Gość lovegame86666
Dobre.

Gość lovegame86666
Moja teoria jest taka, ze dla wiekszosci tzip jestem po prostu zbyt dobra i oni o tym wiedza :]. Z drugiej strony gdybym szukala kogos kto mi do piet dorasta, szukalabym do konca swiata. Mnie sie na prawde bac nie trzeba, ale nie mam juz sily tego tlumaczyc.

Gość mam pytanie,bo mnie dawno tu n
nie było czy grono prawików się zmiejszyło? ( bo że sie zwiększyło, to wiem nawet forume nie czytajac) innym słowem, czy któryś z was chłopcy w końcu zakootasił ewentualnie ma na to perspektywy w postaci stałej dziewczyny:D???

Ja jestem fajny, a czy jakas pchła jest fajna, to nie wiem.