Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zabijamczas

Szczaw do zupy szczawiowej

Polecane posty

Gość zabijamczas

czy trzeba go po pokrojeniu najpierw podsmazyc i wrzucic do wywaru, czy od razu wrzucic do gotowania bez duszenia?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Joela
Ja go kroję i chwilę duszę na łyżce masła -dodaję jak wywar z warzywami jest już gotowy-całość z sokiem ,który puści

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość jfhks
ja kroje i od razu wrzucam do zupy

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość olala.
pokroic i od razu do zupy na sam koniec on gotuje sie doslownie 2 min

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość przecieram przez sito
widziałam jak inni jedzą z ziemniakami i jajkiem koleżanka kroiła szczaw do zupy i dawała śmetanę, ziemniaki w kostkę, podobnie jak do ogórkowej

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×