Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alka matka

sok Alveo

Polecane posty

Gość alka matka

kto pije? Wyleczyłam nim łysienie, wrzody, wypadły mi włosy na ciele - nie muszę się depilować. Dostałam nową prace !! bo nauczyłam sie 3języków obcych w miesiąc

Gość dystrybutor soków alveo polska
ja zaszłam w ciąze a jestem samotną dziewicą, po prostu drzewa zaczęły pylić....i zaszłam. Ciąza mnoga. Urosłam rowniez o 5cm

Gość hotel5222
moja babcia też zaszła w ciąze a ma 82 lata !! Piła codziennie przez rok

Gość mały chlopczyk.
Czy ten sok wydłuza penisa jak sok monavie?

Gość żegnaj kotku
moja babcia umarła, podawaliśmy jej sok i znow zyje. Lekarze są w szoku

Gość Koleżanka groszku zielonego :)
od kiedy pije ten sok zarbiam o 2 tyś wiecej, polecam :)

Gość 25y3s
Koleżanka groszku zielonego - WOW serio ? muszę kupić wiecej butelek :) narazie widze ze rzadziej oddaje mocz i kał , raz w tygodniu chodze do wc , zaoszczedziłam dziesiątki złotych na wodzie.

Gość mi niestety nie pomogl :(((
mi nie pomógł , byłem na operacji wycięcia wyrostka i wyrostek odrósł dwa razy większy :(

Gość mi wyrosły dwa nowe sutki
na brzuchu :O

Gość un pro ana
ja schudłam dzięki alveo 50kg ,polecam

Gość ja dzięki Alveo
pozbyłam się odcisków i głupiego męża :) Dostałam za to nowe bamboszki i dmuchanego Kena :)

Gość gagagagagahaq
tez bym chciała Kena :D ma penisa czy nic tak jak lalki ?

Gość ja dzięki Alveo
Dzięki Alveo ma :) Tylko Alveo zapewni ci Kena z penisem, inne Keny to badziewie totalne.

Gość rejjj bannn
Ile to kosztuje ?

Gość ....!
śmiszne, ale od razu widac, że wszystkie posty napisała jedna i ta sama... kreatura. zapewne jakiś pan irek...

Gość sOK ALVEOOOOOOOOOO
Sok jest dobry na wszystko !!

Gość koleżanka groszku zielonego :)
25y3s- noo serio, serio :) tylko musisz być cierpliwy- tydzień pierwszy 2 buteleczki dziennie, 2 tydzien, 3 buteleczki dziennie, a trzeci tydzien 4 i juz wtedy było o 2 tyś wiecej na koncie ehhh żyć nie umierac, zyć i sok alveo pić. Treaz już pije 10 butelek dziennie i dzisiaj miła niespodzianka, patrze na konto a tam o 4 tyś wiecej, wiem wydaje sie niewiarygodne ale to świeta parwda, niesamowite jak wspaniąły jest ten sok :) juz cała rodzina pije, dzidek od 30 lat chorował na jaskre, nagle ozdrowiał, babacia miała osteoporoze a teraz wszytsko zanika, lekarze przcieraja oczy ze zdumeinia, szwagierka nie mogła zajsc w ciaze od wczoraj juz 5 miesiac, nie wiem jak to wszystko mozliwe, to jakis cud, ehhh a siąsiad z sasiadka dzisiaj odebrali nopwego merola prosto z salonu za freeee :) kupili sok alveo i na nakretece był znaczek mercedesa, pobiegli szybko i maja, czyż to nie piekne ? :) nic tylko pić :)

Gość Gienk_owa
ja dałam psu do picia alveo i zdechł :( co robilam nie tak ? nie stać mnie na pogrzec, ZUS nie chce placic za zwierzeta

Gość zakwaszony organizm
kolzenka groszku-ahahahahhahha

Gość zakwaszony organizm
gienkowa bo dla psów jest specjalna linja alveo dog :D

Gość alveomaniaczkah
hahahaha od wczoraj piaty miesiac hahhahaha

Gość alveo dogs cats
ja daje alveo mojemu psu i kotu ;) moj Azor idzie od września do zerówki tak zmądrzała psina ;)

Gość alveo alveo alveoo
moja kicia już do gimnazjum idzie po wakacjach :) Pije alveo z tej nowej linii ALVE KAT :P

Gość Koleżanka groszku zielonego :)
ja wczoraj szłam w nocy do domu, nagle słysze za soba kroki, owracam sie a tam trzech napakowanych kolesi :( podeszli do mnie i mówia " kasa suko" całe zycie satneło mi przed oczami, wsadzam reke do torebki i wyciagam Alveo, miałam zapas na szcescie i kazdemu dałam po jednej butelce, ładnie sie ukłonili i odeszli, jeszcze mi machali :) to kolejny dowód na to jak wspaniałe jest alveo :) ciekwa jestem w jakich sytuacjiach mi jeszcze pomoże ten wspaniały naój, napój Bogów można by rzezc :)

Gość ania 22.. samotna matka
zachodze w ciąze dzieki alveo jak szalona mam juz 6 dzieciaczków , kazde z innym

Gość cześc i czołem :) :)
W czasie wielu stuleci, pasożyty przystosowały się do życia w środowisku wnętrza ludzkiego organizmu na tyle dobrze, że organizm nie jest w stanie o własnych siłach ich rozpoznać i zgładzić. Za to tacy nieproszeni goście doprowadzają organizm do rozchwiania, a niektóre mogą nawet zagrozić ludzkiemu życiu. Możesz uważać, że nie warto się tym martwić, bo nie żyjesz przecież w kraju trzeciego świata, lecz jesteś w błędzie. Według statystyk masz 9 z 10 szans na zarażenie się pasożytami. Nawet w najbardziej rozwiniętych krajach europy, helmintozami, czyli chorobami wywołanymi przez pasożytnicze robaki - helminty - zarażony jest co trzeci mieszkaniec. Nikt z nas dorosłych czy dzieci, kobiet czy mężczyzn, bogatych czy biedny, nie jest wolny od niebezpieczeństwa zarażenia robakami. Epidemiolodzy dobrze wiedzą, że większość populacji na świecie jest nosicielami tych lub innych rodzajów pasożytów - od tasiemców o długości 10 i więcej metrów do mniejszych organizmów, widocznych tylko pod mikroskopem. Autorzy najnowszych opracowań ustalili, że w organizmach 95% dorosłych ludzi zamieszkuje od jednego do 5 gatunków pasożytów. W ludzkim organizmie może przebywać ponad 300 gatunków pasożytów. Wbrew obiegowemu poglądowi, że pasożyty żyją jedynie w naszym jelicie grubym, można je odkryć w każdej części naszego ciała. Pasożyty żyją w każdej części naszego ciała: W płucach, mięśniach, stawach, wątrobie, przełyku, krwi, oczach, a także w mózgu..

Gość stanko
sok alveo wcale nie jest zły, tylko nie należy go uważać za jakiś cudowny środek na wszelkie choroby, zresztą producent wcale go tak nie reklamuje.

Gość wwo wowoowowowowo
WOW !!!

Gość anawesolowska
:D

Tylko w Akunie Apoloniusz Tajner i gwiazdy świata sportu na żywo! Już w najbliższy wtorek, 9 kwietnia o godzinie 21:00, podczas telekonferencji „Akuna. Czuję się dobrze! o produktach Alveo Family, czyli między innymi o preparacie ALVEO oraz roli suplementacji w sporcie opowiedzą nam na żywo gwiazdy polskiego sportu. Adres strony telekonferencji: http://akuna.transmisjeonline.pl/akuna (Telekonferencja jest prowadzona przez Akuna Polska Sp. z o.o., udział NIE WYMAGA wcześniejszego zapisywanie się oraz podawania jakichkolwiek danych). Zapraszam serdecznie! :)