Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hirihiri85

zabieg plastyczny jurasza bydgoszcz

Polecane posty

Gość hirihiri85

witam ,mam pytanie do osob,ktore robily sobie jakis zabieg plastyczny w juraszu w bydgoszczy,bardziej chodzi mi o korekte uszu ,no i u pani Marii Czternastek podajrze tak sie nazywa jaka jest czy wartio do niej isc bo planuje lecz nie znam jej

Gość hirihiri85
hej naprawde nikt u niej nie robil zabiegu?

Gość fgjfgj
ja u niej bylam na konsultacji w juraszu. kompletnie sie nie zrozumialysmy (chociaz widac, ze ona ma wielka wiedze), jesli chodzi o moje oczekiwania i jej opinie. slyszalam, ze wyrzucili ja od gizinskich, bo ostatnio odstawiala fuszerke. malo jest o niej opini w internecie. mysle, ze jako chirurg powypadkowy jest bardzo dobra i pomocna ludziom, jako chirurg plastyczny (operacje pieknosci), wydaje mi sie srednia. nie wywarla na mnie jakiegos super wrazenia (chociaz jak ww ma szeroka wiedze) i nei robilabym u niej operacji. ja robilam u bienkowskiego,ale tez nie bylam w 100% zadowolona

Gość hirihiri85
dziekuje za odpowiedz moze jednak zdecyduje sie u swiatkiewicza zrobic ,rzeczywiscie lepie daj wiecej on ma dobre opinie w necie o niej nie moge nic znalesc niestety i jednak to jest zabieg ktory chcilabym miec dobrze zrobiony swiatkiewicz tez pracuje u gizinskich a w juraszu nie chial zrobc o drazu zaprosil mnie do gizinskich jak dzownilam jeszcze raz dzieki za odpowiedz