Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sfgfffffffffffffff

dlaczego większosc kobiet ''leci'' na chamów, bandzirów i dresiarzy ?

Polecane posty

Gość sfgfffffffffffffff

te w wieku do 28 lat, nie wiem jak starsze... ''miły'' cham , dresiarz ,bandior , cwaniaczek , ruchacz ... lecą na nich , potem najczesciej są zdradzane, bite, nie dogadują sie , oni wolą pić i imprezować ..one ryczą po nocach , żalą sie na forach ,psioczą krzycza ale i tak wracają i wybaczają a normalny facet jest uwazany za ciote do czego ten świat zmierza? Czy mam przejsc na islam i szukac drugiej polówki na bliskim wschodzie ?

Gość sfgfffffffffffffff
co taka cisza?

Gość ergrthjtyjt
a ty jaki jestes?

Gość jolalojalna
ciota.

Gość sfgfffffffffffffff
raczej przeciętne osoby, typowe towarzystwo z duzego miasta, z duzego osiedla nie wierze ze u was są inni ludzie

zadna z moich kolezanek/znajomych nie ma zadnego bandziora/chama itp. Kazda ma milego faceta z klasa, kulturalnego i spokojnego, wiec chyba twoje poglady sa oparte o doswiadczenia...

Gość p9o8i6yutrew
ja nie lece na takich, obrzydzaja mnie tacy. niestety porzadni faceci nawet na mnie nie spojrzą wiec jestem sama..

Gość powiedzmy sobie szerze.......
Ciacho_87- w Polsce facetów z klasą jest 0,01 % 🖐️

Autorze, zmien srodowisko koniecznie. Wiem, ze wiekszosc ludzi to prostaki, niczego soba nie reprezentuja i ich jest wiecej, oni bardziej sie rzucaja w oczy, stad wlasnie biora stereotypy, a wystarczy wejsc w inne srodowisko, lepiej wyksztalcone, ktore ma jakies zainteresowania, pasje, zaraz dostrzerzesz, ze nie wszyscy ludzie sa tacy sami.