Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wyprałam pościel

czy tylko ja tęsknie za byłym?

Polecane posty

Gość wyprałam pościel
jak sam sobie nie pomozesz to nikt tego nie zrobi ;)

Gość Góroll
Dobrze "godosz"

Gość wyprałam pościel
jo ;) wim! a teraz spac, zazdroszcze Ci, ze mozesz cos jeszcze naprawic, ja chyba jestem w tym względzie bezsilna, ale trzymam kciuki za Ciebie, wierze, ze nie jest łatwo, ale kazdy popelnia bledy, mam nadzieje, ze ona to zrozumie i wyjasnicie sobie wszytsko zmykam spac wciąz teskniąc... no ale, coz, zycie ;)

Gość Góroll
Ta nie idź jeszcze... Nie mogę spać w ogóle... Jestem jakiś nietoperz... Mam nadzieję, że ten Twój zmądrzeje :-( i wszystko Ci się ułoży. Życie.. :-) spij dobrze

Gość kryssie
Góroll, spróbuj to odkręcić... nawet nie wiesz, jak my, kobiety potrafimy się katowac myśleniem. Ja błagam w myślach każdego dnia, żeby On się odezwał :-(

Gość Góroll
Wiem wiem :-(

pewnie nie tylko Ty tak masz, ale jeżeli jest to stały kontakt to on może wzbudzać w tobie takie uczucia więc może lepiej go zerwać.

Gość czyżbym nie była jedyna
no własnie ni miałam okazji nigdy go spotkac samego. Zawsze z kimś był. A pozatym to niwiem czy potrafiła bym z nim o czym kolwiek rozmawiać. Ja dalej zyje przeszłością :( pierwszej miłości nie da sie zapomnieć a jeszcze tym bardziej jak traci sie ja z dnia na dzien bez wyjaśnienia. Od tamtej pory co roku w dniu urodzin żałuję ze wtedy nie pozwolono mi sie zabić.... Ale myślałam ze ułorzę sobie zycie i zapomnę a jednak nie potrafię.