Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziwnasytuacjaa

jak odebrac takie zachowanie faceta w lozku??

Polecane posty

Gość APmag
Jest slaby w lozku .. :) Pewnie sie ucieszyl, ze wtedy sie odwleko, bo bylaby kompromitacja;)

Gość badylloo
Czyli w żaden sposób nie doprowadził do swojego orgazmu? To faktycznie dziwne. A miał erekcję?

Gość notatkiozyciu.blox.pl
Może uszanował Twoje obawy z powodu braku zabezpieczenia? My, babki, jednak wysyłamy wykluczające się sygnały, a potem wymagamy, żeby z dwóch sprzecznych wybrał ten, który my w myślach wybrałyśmy. Facet nie będzie czytał Ci w myślach! Mówisz "może nie, bo nie mamy zabezpieczenia...", a oczekujesz seksu...? Facet to nie książę, ideał, który na siedemset km wyczuwa Twoje pragnienia.

Gość dziwnasytuacjaa
no mial erekcje caly czas ;/ jak go dotykalam to wil sie jak waz hehe doprowadzil mnie nustami naprawde super ale to i tak mega dziwne ;/;/;/

Gość badylloo
Tu nie chodzi o wyczuwanie intencji kobiety tylko o męski zew natury :) Ma obok siebie nagą kobietę, liże jej cipkę, ma erekcję, po czym stwierdza "seks nie jest ważny"? No.. coś jest nie tak.

Gość 34346
On by Ci wszystko proponował, tylko żeby się spuścić. Stosunek przerywany, seks oralny albo żebyś mu chociaż ręką zrobiła. A on grzecznie poszedł spać. Hahaha :D:D

Gość dziwnasytuacjaa
no ja go chcialam doprowadzic reka ale to bylo takie dziwne, zreszta ja wole konkrety dla mnie to juz dziecinada, dlatego chcialam seksu, a on i tak w zaden sposob nie nalegal zebym go doprowadzila ;/

Gość 34346
Straszne. Tym bardziej że powiedziałaś, że chcesz się kochać ale nie ma zabezpieczenia. A on odpuścił, stwierdził że seks nie ma takiego znaczenia i poszedł spać. :O Tylko że ja nie podejrzewałabym go o problemy z erekcją, wytryskiem itd... raczej po prostu ma niziutkie libido. To by mnie odstraszyło, bo sama bardzo lubię seks i lubię gdy facet w związku jest napalony i wciąż chce ze mną seksu :)

Gość nostalfggia
Mój facet właściwie od początku nalegał na seks.Gdy już była sytuacja w której miało do seksu dojść,leżeliśmy nago w łóżku, powiedziałam że może jednak poczekamy (nie pamiętam dlaczego, to było parę lat temu), a on delikatnie zasłonił mi ręką usta, powiedział "ćśśśś" i wsunął we mnie penisa. Ależ mnie to podnieciło! :D Teraz jesteśmy po ślubie, seks oczywiście trochę rzadziej, bo co 2-3 dni, ale na początku było rewelacyjnie - on wciąz napalony, bzykaliśmy się jak króliczki. :D

Gość dsdsd
Bo to jest fajne, jak facet pokazuje, że tak jest na nas napalony, że tak go podniecamy i kręcimy, że nie jest w stanie się powstrzymać i zaczyna się umiejętnie dobierać. Ja tam lubię, jak mój robi wszystko, żebym tylko nabrała ochoty, długo nie musi czekać :P

Gość juhbu[
tez mysle, ze gosc ma po prostu niskie libido

Gość nostalfggia
Ale właściwie to po co pytasz autorko? Podejrzewam że i tak nie zrezygnujesz ze związku z nim. A rozmowa z nim na ten temat da te same rezultaty, czyli "seks nie jest aż tak ważny", "oczywiście że miałem ochotę, ale to nie było aż tak ważne", "powiedziałaś że nie ma zabezpieczenia, więc pomyślałem że nie musimy dziś tego robić" i inne teksty które tylko potwierdzą że ma mały temperament.

Gość dziwnasytuacjaa
myslicie ze chodzi o niskie libido? wiez co ja go piescilam on jeczal dotknelam jego penisa byl mokry, on sie wił, ja pierdole, ale dziwne

Gość dziwnasytuacjaa
hmm chyba zaczynam rozumiec...on mial zone, mial z nia slub cywilny, podobno ona go zdradzala na prawo i lewo, wiele osob mi o tym mowilo, ze odeszla do innego ;/ moze to byl powod. No nie wiem czy nie zrezygnuje..dla mnie seks jest wazny

Gość dziwnasytuacjaa
co tez mam go zdradzac? bezsensu to nie dla mnie

Gość dziwne losy kiry e.
a nie możesz zapytać wprost o co chodzi?

Gość dziwne losy kiry e.
wiem, że takie zachowanie jest dziwne ale uwierz mi, może być gorzej - gdy np. nie ma erekcji, wtedy już w ogóle nie wiesz o co chodzi.

Gość dfgfhfdshdfh
o boze z jakiego wojewodztwa jestes??

Gość dziwnasytuacjaa
a czemu? nie no erekcje mial

Gość nostalfggia
"nie możesz zapytać wprost o co chodzi?" "Zapytalam sie go potem, ze chyba cos jest nie tak, on mi mowi, ze przeciez nie chcial naciskac, ze seks chyba nie jest az taki wazny" Nie doradzaj czegoś, co już zrobiła.

Gość dziwnasytuacjaa
hmm cholernie to dziwne

Gość dziwnasytuacjaa
malopolskie a co to ma do tego?

Gość KeeperOfSecrets
Tak, dziwne. Nieprawdopodobne wręcz, żeby facet w takim stanie zrezygnował z orgazmu.Jeszcze gdybyś naprawdę się upierała, że chcesz poczekać, że to jeszcze dla Ciebie nie pora na seks, to jeszcze rozumiem (chociaż wtedy też pewnie by chciał, żebyś chociaż mu loda zrobiła), ale Ty właśnie powiedziałaś, że CHCESZ SEKSU, tylko nie chcesz bez zabezpieczenia. Powinien chociaż zaproponować że wyjdzie z Ciebie przed wytryskiem. Ale tak zupełnie zrezygnować? Spytam mojego facet co sądzi o tym.... Spytałam, parsknął śmiechem i powiedział "jakiś idiota chyba" i dodał to co ja, czyli dziwne że chociaż loda nie chciał. Ja obstawiam takie rozwiązania: - jest pizdusiem z charakteru, ciotą, tak strasznie się przejął Twoim zdaniem że zrezygnował z seksu, bo nie chciał naciskać :O - ma jakieś problemy w seksie, chociaż nawet niskie libido go w tym momencie nie usprawiedliwia, skoro już był bliski orgazmu Obstawiam to pierwsze bardziej. Nie wiem jednak czy to dobra wiadomość - facet jest niemęski, nie potrafi dominować.

Gość xxxyyy___
ojej, a może on też nie chciał zostać "tatusiem", może aż tak go nie kręcisz, żeby ryzykować tak wiele?

Gość dziwnasytuacjaa
ahaa no nie dodalam ze powiedzialam slodko ze przeciez moze mi sie spuscic do buzi to wyedy wypalil z tym chodz na gore :( zalamka

Gość KeeperOfSecrets
A w jaki sposób pozycja na jeźdźca miała być kontrargumentem na Twoje "nie mamy zabezpieczenia"? Co to za facet w ogóle, że zamiast położyć się na Tobie i koniecznie włożyć, on proponuje żebyś weszła na niego? Widać że pizdusiek taki, niemęski, woli gdy kobieta dyryguje.

Gość dziwnasytuacjaa
no wlasnie chyba go nie podniecam

Gość KeeperOfSecrets
Jak mu stał a on jęczał, to podniecasz.