Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziwnasytuacjaa

jak odebrac takie zachowanie faceta w lozku??

Polecane posty

Gość dziwnasytuacjaa
hmm jest meski, stanowczy, super caluje, doprowadzil mnie naprawde extra; hmm wlasnie chyba woli jak kobieta dyryguje, czego ja nie lubie, i klapa

Gość dziwnasytuacjaa
no tak stał i on naprawde jeczał, fajne to bylo, mnie podniecalo to jak on reagowal, kurwa nie umiem go rozgryzc

Gość kasia....29
Autorko, miałam ok. 40 facetow i czy wiesz że tylko ok. 40%-50% facetów ma mokrego penisa przed orgazmem? Nie wiem jak Ciebie, ale mnie to strasznie obrzydza. Szczególnie gdy mam robić loda. Niektórym wręcz kapały krople śluzu. Wolę takich, którzy mają suche penisy aż do wytrysku, ew. 1 mała kropelka

Gość dziwnasytuacjaa
to jak? on byl przed orgazmem?

Gość dziwnasytuacjaa
nie rozumiem wogole go: dpdam ze sam od siebie zaczal mnie po cipce dotykac palce wkladac nie wiem

Gość Batcaves
Level up maleńka!

Gość dziwnasytuacjaa
tzn?

Kobiety to sa naprawde bardzo skomplikowane istoty :o Powiedzialas nie a pozniej placzesz, ze nie chcial sie z Toba kochac. Jakby sie rzucil na Ciebie to bys plakala, ze cham i prostak, ze tylko seks mu w glowie... Chcialas, zeby Cie zgwalcic? Trafil Ci sie facet, ktory rozumie nie. Nie graj tez z nim w zadne gierki, bo znowu bedziesz plakala, ze on nie czytal w Twoich myslach :classic_cool: :o :O :O

Gość dziwnasytuacjaa
wiesz co ja wiem ze cos w tym racji masz, moj byly byl skurwielem nawet jak mnie cos bolalo, nie chcialam cokolwiek bral sila, tkwilam w takim toksycznym zwiazku i teraz sie dziwie co jest nie tak :(

Gość dziwnasytuacjaa
tak czuje ze jest madrym facetwm, tylko po traumie z poprzedniego zwiazku przestalam juz w takich wierzyc

no dziewczyno to byl 1 raz poobserwuj a jak dalej tak bedzie bedziesz sie zastanawiala, ale skoro on i oiwsci i lize i mu staje to go podniecasz

Gość sCutr4e3ersdd
Polecam DoktorPotencja.pl Kamagra od nich to rewelacja, wreszcie uczciwy sprzedawca z oryginalną Kamagrą. Jeżeli macie problemy z potencją i erekcją to z czystym sumieniem mogę zarekomendować. Nie mam juz problemow z erekcja.

Gość wszystko to jest pikuś ale
to jego " no to chodz na góre " podczas pierwszego seksu z kobieta jest beznadziejne czyzby nie chciało mu sie dupy ruszyc zeby przeleciec pierwszy raz kobiete, z która sie spotyka ?? ja przynajmniej tak bym to odebrała .. i co tu duzo mówic facet ogromnie duzo by stracił w moich oczach i nie piszcie, że uszanował jej zdanie , bo owa propozycją "chodz na góre" właśnie udowodnił, ze nie, seks by był , gdyby ona wlazła na niego i obsłużyła sie sama ja bym sie po tym wszystkim do gościa zraziła

Gość fhhgh
Zgadzam się z czekoladowa broszka. Ja mówię mojemu "nie" i jest nie. Może facet właśnie tak funkcjonuje? Trafił ci się mądry facet który nie myśli tylko kutasem to się ciesz.

Gość do powyzej
nie dal rady, bo go juz inna wybzykala :D

Gość pojèbane psychicznie
Dnia 20.05.2012 o 05:53, Gość Marta__. napisał:

Mnie zawsze wkurzało gdy mówiłam czasami facetowi "nie" (z rożnych powodów), a on odpowiadał "dobrze kochanie, jeśli nie masz ochoty to nie". Zawsze chciałam żeby i tak napalony dobierał się do mnie i robił wszystko żeby doprowadzić do stosunku. Mój obecny facet tak właśnie robi. Musze naprawdę ostro się uprzeć na "nie", by nie było seksu. Zwykłe "nie" nie jest dla niego odmową. I to właśnie jest dla mnie podniecające. To jest dla mnie prawdziwy facet. Wiem, że to może świadczyć o tym, że kobiety same nie wiedzą czego chcą, ale ja mówić to "nie" naprawdę nie mam ochoty na seks. Jednak facet swoim naciskaniem, pieszczotami, jest w stanie podniecić kobietę i ona sie zgadza.

wy głupie kur/wy same nie wiecie co chcecie a potem posądzacie facetów o gwałty, tępe pissdy