Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pscolka maja

W jakim wieku zaczeliscie studia magisterskie?

Polecane posty

Gość pscolka maja

Jak w temacie.

Gość fggggghjtdydd
Nigdy. Nie jestem takim desperatom

Gość Robertoze
Ja mam 32 lata i właśnie kończę 5 klasę podstawuwki, o magistrze jeszcze nie myślem.

Gość pscolka maja
Alutka, a to byly studia zaoczne czy dzienne?

Gość ratoeniczkamed16
84, a co mi tam:)

Gość nieoNN
24

Gość gość
28 , zaczynam w tym roku! dziennie i wiele osób które planuje są dużo starsze ode mnie ;)

Gość Kostingson
Studia magisterskie zaczyna się w wieku 22-23 lat i kończy mając 24-25. Myślenie o zaczynaniu(podkreślam ZACZYNANIU) magisterki w wieku 30+ to pomyłka. Po trzydziestce to szuka się pracy, żeby zacząć zarabiać, a nie studiów, żeby powiększać dalej dziurę budżetową.

Gość gość
Zaczęłam dzienne magisterskie mając 24 lata (rok przerwy po inż), za chwilę kończę. Mimo, że studiuję dziennie to pracuję full time. Można?

W wieku 24 lat poszłam na dzienną magisterkę. Pod koniec pierwszego semestru zaczęłam pracę w zawodzie na 3/4 etatu, a pod koniec pierwszego roku przeszłam na cały etat. Studia skończyłam i dalej pracuję w tym samym miejscu.

Gość ze mną studiuje
facet który ma jakieś 40lat! nie żatruję :D studiował na moim roku od początku, wyobraźcie sobie 40latka i grupę 19latków po maturze :D jest strasznie irytujący, nie zna w ogóle angielskiego (za jego czasów był rosyjski), wiele rzeczy rozgryza tydzień, które reszta studentów ogarnia w moment, a przy tym ciągle podkreśla jakie to dla niego "banalnie proste" :D

Gość firifara
OMG! No tak 30 to już tylko harować na możnowładcę Tuska, spłodzić dom, zasiać syna i zbudować dżewo...Wszelkie odstępstwa są niedopuszczalne!

Gość ze mną studiuje
zaznaczam, że są to studia dzienne :D nie wiem jak się na nie dostał:D i studia zaoczne to nie studia, potwierdzam :) dziennie nie da się studiować np 1stopnia polonistykę, a 2 stopnia informatykę. A zaocznie można :D