Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hgbnjmk

STRASZNIE BOLI MNIE LEWA PACHA, JAKOŚ TAK NABRZMIAŁA, POMOZECIE??

Polecane posty

Gość hgbnjmk

Co to moze byc? Wczoraj dostalam okres i boli mnie lewa pacha, jest wypuklejsza i bardziej nabrzmiala od prawej, boli gdy ruszam reka. Od czego to?

Gość ratoeniczkamed16
Od potu;/

Gość ratoeniczkamed16
a tak serio to oczywista oczywistość, że hormony, nie wiesz, że w tych okolicach znajdują się hormony np tarczycowe.jesli są powiekszone to znak, ze masz klopoty z tarczyca.

Gość nieoNN
powiększony węzeł chłonny,idź do lekarza.

Gość nieoNN
pewnie nic poważnego ale lekarz jest konieczny

Gość hgbnjmk
a jesli do jutra minie - mimo to isc? czy poza tyarczyca moze to znaczyc cos zlego?

Gość ??????????????
hormony tarczycowe pod pachą? dawno mnie nikt tak nie rozbawił :D

Gość ratoeniczkamed16
Kobieto, wkurzają mnie tacy ludzie jak Ty, zamiast iść do lekarza to Ty pytasz co masz zrobić, jakbyś rodzila to też byś pisala, dziewczyny chyba rodze co mam robić???jestem od 6 lat ratowniczka medyczna i myslenie ludzi na tym portalu mnie dobija, tak mozesz miec wiele powikłań, ale czy rady Ci pomogą?watpie.

Gość Mnie spotkała jedna
powiększony węzeł chłonny. ja tak miałam i okazało się,ze to nowotwór,na szczęscie rokowania sa dobre

Gość ratoeniczkamed16
to się spytaj każdego lekarza idiotko tudzież idioto" ???????????" to znak, że może mieć problemy z tarczycą pojebany młocie, chuj sie znasz a wypowiadasz!

Gość Mnie spotkała jedna
też mnie bolało i ciągnęło pod pachami. Poza ty, bolały mnie kości,tak mnie ciągnęło tu gdzie sa obojczyki.

Gość ratoeniczkamed16
Autorka i tak pewnie będzie drążyła temat, milion pytań zanim wybierze się do lekarza minie rok:)okaże się, że to złośliwy nowotwór:)

Gość ??????????????
ratowniczka, strasznie agresywna jesteś brak ci kultury osobistej nie chciałabym żeby ktoś taki mnie "ratował"

Gość ??????????????
a na temat tarczycy wiem dużo, od wielu lat choruję, więc nie pisz bzdur

Gość Rufus.....
nie masz kompetencji charakterologicznych do bycia ratowniczką - może zostań dozorczynią w więzieniu

Gość ratoeniczkamed16
Wy pewnie tyracie w szkołach jako woźni i woźne:)chociaż tyle dla państwa, nie raz ratowałam takich jak Wy, nie raz też z linki takich ścinałam:)chyba mało wiesz o tarczycy, ale wylecz wylecz, bo wiele powikłań :)i ta gruba szyja bleeee;/hhahahahaah

Gość hgbnjmk
do ktorejs tam madrej - nie wiem czy wiesz, ale JEST NIEDZIELA i przychodnie to sa zamkniete :O jutro pojde. nie straszcie mnie nowotworem, az sie4 poryczalam

Gość ??????????????
do autorki - to pewnie powiększony węzeł chłonny, przyczyn powiększenia węzłów może być wiele, stan zapalny na przykład. Często zdarza się po depilacji. Rak też, dlatego warto to sprawdzić u lekarza.

Gość in minolta
ZBADAJ BODY

Gość ??????????????
ratowniczka, wyobraź sobie (chociaż swoim ciasnym rozumkiem może nie jesteś w stanie tego pojąć) mam wyższe wykształcenie i nie mam grubej szyi, nigdy nie miałam mimo dwukrotnie powiększonej tarczycy. Leczę się, jestem po strumektomii i obecnie jestem w eutyrozie - wiesz w ogóle co to jest? na tym kończę dyskusję z tobą, bo nie jesteś partnerem do rozmowy, a nie mam zamiaru zniżać się do twojego poziomu ;)

Gość in minolta
TAM CHYBA DUSZA NIE RAZ KIEDY SIE WYSTRASZY

Gość in minolta
BODY & SOUL W RÓWNOWADZE I MIŁOŚCI DAJE WSTRZEMIĘŹLIWOŚĆ TO PROWADZI DO RÓWNOWAGI DUCHOWEJ A TO POPRAWIA STAN CIAŁA

Gość jjhjhjhjhjhjhjhjhjhjhjhjh
miałam kiedyś podobny ból ,okazało się że urósł tam wielki pryszcz-na serio,po jakimś czasie udało mi się go wycisnąć i po sprawie