Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość erudeo

CILEST ! RATUNKU

Polecane posty

Gość erudeo

Hej jestem po 7 dniowej przerwie teraz mialam w piątek zacząć brać tabletki, wzięłam oczywiście tak jak mialam brac o 21 :) tylko że z soboty(czyli wczoraj) nie wzięłam i wzięłam dziś o 11(byłam na imprezie i po prostu wstałam dziś, bo miałam zgon) czy jest jakiaś mozliwość bym byla zagrożona?? PROSZĘ O ODPOWIEDZ :)

Gość erudeo
Nie mam ulotki bo mi w aptece nie dają ;/

Gość aabsdhjklflfffffffffffffff
nie powinno nic się dziać, ale alkohol na pewno wplywa na tabletki napiszę ci tak, co jest komu przeznaczone to go nie ominie :-) koleżanka brała regularnie, 0 pominięcia 1 dawki czy choroby i ma syna :-)

Gość aabsdhjklflfffffffffffffff
mam pytanie jak kończysz np: brać tabletki w piątek to następną kiedy bierzesz? w piątek czy sobotę? sama zacznę znowu brać tabletki niedługo. kiedyś się zabepieczaliśmy tabsami a potem 5 lat starania o ciążę...

Gość Perw w przelocie XV
"Nie mam ulotki bo mi w aptece nie dają ;/ " :D :D :D :D :D :D :D :D :classic_cool: 🖐️

Gość erudeo
Raz jak skoncze w piątek to biore w sobote ;) 8 dnia .. jak lekarz mi mówił.. a dwa ze nie dają mi recepty bo mi dają tylko jeden listek i koniec .. bez opakowania bez niczego ;)

Gość erudeo
idz sobie w Sosnowcu do apteki z receptą na CILEST i zobaczysz ze nie dadzą Ci ulotki tylko jeden listek tabletek;]