Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość train byyyy

czy isc na randke bez kasy?

Polecane posty

Gość train byyyy

hej, wczoraj pierwszy raz (nie liczac poznania sie) spotkalam sie z facetem, mialam kase na wszelki wypadek, ale w restauracji powiedzial ze moge wybierac co chce , bo on placi. bylo naprawde milo mimo roznicy wieku i bariery jezykowej, wieczorem poszlam na impreze i wydalam cala kase, dzisiaj rano wyslal mi smsa, jak sie czuje i czy mam ochote na kawe wieczorem, bo w przyszlym tyg moze byc ciezko u niego z czasem. poszlybyscie? ja nigdy nie poszlam na spotkanie bez kasy 'w razie co'.

Gość PILNEPILNE
napisz mu sms: mój portfel płacze z tęsknoty za pieniędzmi więc niebardzo :) na bank odpisze Ci, że masz się o pieniądze nie martwić

Gość train byyyy
nie wiem, jakos mi tak glupio pisac o kasie :P tym bardziej ze juz napisalam, ze moze znajde troche czasu wieczorem, bo na razie mam dziecko znajomych do opieki, na razie nic nie odp ale jest w pracy, wiec pewnie dlatego :P

Gość bhbhjjbjbj
pozycz od znajomycn 20 zl, miej na wszelki wypadek. Nie pisz zadnych dyrnot ze twoj portfel placze za kasa, zenada.

Gość nakrętka od butelki
nie masz od kogo pożyczyć?

Gość train byyyy
wlasnie juz wczoraj pozyczylam na te randke, ale wydalam na balety ;/ a dokladniej na taxowki, bo zostalam troche wystawiona przez znajomych

Gość dr.NO
napisz szybko do rodziców 'kochane pieniążki przyślijcie mi rodzice na gwałt' :)

Gość fjrjerwf
żenada to mało powiedziane :D

Gość nakrętka od butelki
powiedz że chętnie pójdziesz na spacer:) wtedy nie wydasz:)

Gość train byyyy
spalilabym sie ze wstydu :D wyglada na faceta z klasa, zachowywal sie jak dzentelmen, wiec nie wydaje mi sie, aby akurat kazal mi zaplacic, ale wole miec ten komfort psychiczny, ze w razie czego mam kase :P

Gość train byyyy
nie, nie, zaden spacer :D nawet jak wczoraj szlismy tylko z auta do restauracji to cos mowil i kompletnie go nie rozumialam :D a glupio mi stosowac ciagle taktyke 'usmiecham sie, bo nie wiem co powiedziales, ale mam nadzieje, ze nie bylo to pytanie' :P

Gość nakrętka od butelki
to co seplenił?:)

Gość PILNEPILNE
ja kiedyś też spotykałam sie z dżentelmenem. Na pierwszej randce zapłacił za kolację a na drugiej randce mieliśmy iść na lody..w kawiarni przy kasie usłyszałam: zapłaciłem ostatnio to teraz Twoja kolej. dżentelmen? na pokaz.

Gość train byyyy
hah nie, okropnie szybko gada po ang, troche amerykanskim slangiem z finskim akcentem ;) godzine przetwarzam jedno zdanie, ktore do mnie mowi :P

Gość bhbhjjbjbj
TO NIE IDZ JAK NIE MASZ KASY, A POZYCZYC NIE CHCESZ. ILE MASZ LAT?

Gość train byyyy
no to teraz mnie wystraszylas :(

Gość PILNEPILNE
naucz się jego języka bo może Cię wyzywa a Ty się tak jarasz:D oj dzieci..

Gość train byyyy
20, a co to ma do rzeczy? i nie pojde, bo nie mam po 1 od kogo pozyczyc, a po drugie nie bede miala jak oddac...

Gość PILNEPILNE
jejku.. powiedz, że jest taka pogoda że masz ochotę na spacer a nie na kawe i tyle.. 20 lat i taka dziecinna.

Gość bhbhjjbjbj
TO MA DO RZECZY, ZE ZACHOWUJESZ SIE NA 14. SZUKASZ SPONSORA CZY CO? JESTEM W TWOIM WIEKU I GLUPIO MI BY BYLO SEPIC OD FACETA ZEBY ZA MNIE PLACIL. NIE IDZ I NIE ROB SOBIE WSTYDU.

Gość dr.NO
wiesz, Twoje postępowanie jest z lekka gówniarskie i dziecinne , nie ważne, czy gostek ma korzenie skandynawskie lub hamerykańskie ale jak podajesz zachowuje się przyzwoicie i zostałaś zaproszona na kolację na jego koszt , byłaś zadowolona z tego faktu a teraz urządzasz fochy , bez sensu takie działanie i zabawa w chowanego , prawdopodobnie facetowi się spodobałaś i masz szansę być jego partnerką, wszystko od Ciebie zależy , wiem, duma Polki tu wychodzi , lepiej nie pójść na randkę niż przyznać się do golizny w portfelu ale tu wychodzi kłamstwo a kto w związku kłamie to kłamać będzie ! czy nie lepiej powiedzieć gostkowi prawdę , prawda zawsze jest lepsza od udawania i od kłamstwa - jestem biedną dziewczyną z Polski, pracuję tu w UK i nadal się dorabiam, nie mam pieniędzy na imprezowanie i na randki i teraz od tego Fina zależy co dalej się wydarzy, nie chcesz spróbować bez zabawy w chowanego ? bądź dorosła i odpowiedzialna :)