Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SHADOWBOY

Dziewczyny i randki

Polecane posty

Gość SHADOWBOY

Tak sobie myslalem i.. dlaczego dziewczyny nie zapraszaja chlopakow na randki? Podoba mi sie jedna dziewczyna, widywalismy sie rzadko bo raz na miesiac zazwyczaj na jakis festynach itd. Zawsze jak juz sie widzielismy to naprawde fajnie nam sie gadalo, jednak ona nigdy nie zaproponowala spotkania, czy to dlatego ze ja nie podobalem jej sie? jak ja ostatnio wyszedlem z inicjatywa to od razu sie zgodzila, jednak dlaczego ona nigdy nic nie zaoferowala?

Gość BOTAKJEST
JWJW

dlatego ze nie chce za ciebie płacic :D bo jest zasada ten kto zaprasza ten płaci

Gość SHADOWBOY
no jak to? jakbym jej sie podobal to pieniadze nie mialyby przeciez znaczenia

Gość SHADOWBOY
no dobra, jednak gdybym JA jej sie podobal to ona zaprosilaby mnie wczesniej tak? Musialem ja zaprosic ja pierwszy bo ona sie niie kawpila. Mim tego ze sie zgodzila to pewnie nie jest zainteresowana bo nie oferowala nic wczesniej

E tam Jak kiedys np ja podobalem sie jednej dziewczynie to ona pierwsza mnie zaprosila na kawe. Ja zaplacilem oczywiscie, jednak to ona wyszla z inicjatywa. W takim przypadku wiadomo, ze dziewczyna jest zainteresowana i mozna sie troche odstresowac;p Autor watku moze laske wyblagal i nie wie czy ona jest nim zainteresowana, bo gdyby to ona 1sza zaprosila to bankowo bylaby:)

Gość no prosze, czego to ja sie
rozne sa kobiety. mnie kilka zaprosilo na randke. nie kryly sie, nie prowadzily zadnych gierek, tylko konkretnie: co robisz dzis wieczorem? chcialam cie zaprosic na spacer, piwo...

Gość SHADOWBOY
Dodam ze nie blagalem jej tylko spytalem sie raz i ona sie zgodzila!!!

Gość SHADOWBOY
Pytam sie normalnie Ktos jeszcze cos poradzi?