Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mgr Generał podchorąży

Powiedz mi jakie jest Twoje auto a dowiesz się kim jesteś

Polecane posty

Gość mgr Generał podchorąży

alfa romeo - dla taniego pedauka z zelem na wlosach audi - wioskowy luksus bmw - zloty lancuch i dres w bogatszych wersjach gratis chevrolet - wszystkim wmawiam ze moj koreanczyk zrobiono w usa citroen - jestem pasywnym gejem i jestem z tego dumny dacia - nie bylo mnie stac na motorower deawoo - do znajomych wole jezdzic autobusem ferrari - jestem mitomanem na f23 fiat - mowie ze dobre bo polskie a tak naprawde brak kasy ford jem kupe honda - tate wchodzil mi do wanny hyundai - tani zart jeep - jedyna prawdziwa terenowka kia - sse z kija land rover - chcialem jeepa lexus - jestem za stary na toyote maybach - mow mi ojcze mazda - ale jazda mercedes - podupadla klasa mini - jakie auto taki fiut mitshubishi - nutka zawisci nissan - nie mialem na toyote opel - juz wkrotce w biedronce peugeot - jestem pasywnym gejem i nie jestem z tego dumny porsche - zbieram resoraki renault - jestem pasywnym gejem po prostu rover - lubie pedalowac bez siodelka saab - z klasa i kasa seat - udaje ze nie jestem ze wsi skoda - wasy i kapelusze w standardzie ssan yong - ozp subaru - widze wszystkich w tylnym lusterku suzuki - tylko vitara syrena - jestem moderatorem o2🖐️ toyota - tak tak wygralem trabant - pisze na forume na niebiesko volkswagen - jestem emigrantem ze slaska na socjalu volvo - tylko dla wygrancow wartburg - mam powyzej 1000 postow na f23:classic_cool:

Gość wredny wuj
a jak mam maserati to co?

Gość annia.....................
Pierdolisz głupoty

Gość yyyyy i
a ja mam machalassa ? I kaki czort ze mnie ?

Gość szz
ja mam starego jeepa a marzy mi się land rover

Gość wredny wuj
aniu ja pier­dole?

Gość dr.NO
BMW - Barak Młodzieży Wiejskiej powinno być :)