Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gosiaasiaa1

Czy jemu na mnie zalezy czy tylko chodzi o sex?..

Polecane posty

Gość Gosiaasiaa1

Nie dawno poznalam faceta(24l)ja mam 19. Znamy sie ponad 3tyg.a spotkalismy sie 5razy.na 4spotkaniu juz powiedzial ze mnie kocha caly czas mi powtarza ze jestem piekna itd.co chwile to mowi.na 4spotkaniu juz chcial lapac mnie za piersi ale mu nie pozwolilam.. Tylko sie calowalismy on caly czas sie do mnie przytula.. W piatek bylismy na imprezie.ubralam krociutka spodniczke z dekoldem.i on powiedzial taki tekst ze jestem taka seksowna ze ciezko mu sie powstrzymac i byc grzecznym ale sie stara powstrzymac bo mnie szanuje i bardzo mu na mnie zalezy.mowil jeszcze ze kochalby sie ze mna godzinami ale wie ze bedzie musial dlugo na to poczekac.co myslicie na ten temat?czy chodzi mu tylko o sex?

Gość pękająca torbaaaaaaa
sprawdz jaki ma obwód moszny, pewnie aż sina od towaru.

Gość Gosiaasiaa1
Moze ktos normalny sie wypowie?

Gość dr.NO
' mowil jeszcze ze kochalby sie ze mna godzinami ale wie ze bedzie musial dlugo na to poczekac.co myslicie na ten temat?czy chodzi mu tylko o sex? - wiadomo, że zawsze chodzi o seks ale moim zdaniem gostek wyczuł, że będzie musiał sporo czasu poczekać aż się zdecydujesz :) , że wymownie i bardzo kobieco się ubierasz to Twój atut , ale tylko idiota się rzuca na kobietę , która prowokuje swoim ubiorem , więc teraz wszystko od Ciebie zależy, czy chcesz i kiedy chcesz ? a jeżeli nie zechcesz to NIKT nie ma prawa rządać na siłę

Gość pękająca torbaaaaaaa
no jak by tu.... ruchać mu sie chce, jaja mu rozwala co wcale nie oznacza ze chodzi tylko o seks 🖐️

Facetowi zawsze chodzi o seks, trzymanie za rękę to dla faceta stanowczo za mało a pogadać to sobie może z kumplami. To rzecz oczywista, a pozwolisz mu na tyle ile zechcesz i kiedy będziesz miała ochotę.

stara prawda kocha - poczeka. powiedz mu że chcesz z seksem poczekać do ślubu to szybko to zweryfikuje czego chce ;)

Kobiety pokazują piersi i nogi tylko i wyłącznie po to by wabić mężczyzn (ew. kobiety jeśli są lesbijkami ) połowa kobiecych ubrań jest niewygodna

Gość Gosiaasiaa1
Bez przesady do slubu nie chce czekac ale na pewno teraz na nic wiecej mu nie pozwole bo krotko sie znamy..

Gość Gosiaasiaa1
Ja akurat ubieram sie zawsze wygodnie jedynie na imprezy lubie sie ubierac bardzo seksownie bo lepiej sie wtedy czuje np podczas tanca ale to tak dla samej siebie nie dla facetow

Gość Gosiaasiaa1
A zalozylam ten temat bo nie wiem co mam o tym wszystkim myslec..bo on bardzo czesto mowi jaka to piekna jestem itd.ja tam osobiscie sie za idealna nie uwazam.. Np ostatnio powiedzial cos takiego ze mam piekne duze piersi mimo ze jestem taka szczupla

Dla siebie to kobieta się ubiera po domu, wygodny dres + miękkie kapcie na płaskiej podeszwie dodatkowo spina włosy, jeśli tak chodzisz na imprezy to rzeczywiście jesteś ubrana dla siebie

Gość Gosiaasiaa1
Ostatnio tez mowil cos na temat mojego tylka ze okragly i swietny itd i ze mu sie moje biodra podobaja bo tez takie okragle. Po prostu chyba zbyt czesto mowi na takie tematy i mam wrazenie ze chce mnie tylko przeleciec.ale z drugiej strony mowi ze mu zalezy na mnie i sie powstrzymuje tylko po co tak o tym gada juz sama nie wiem co mam o tym myslec..

Gość dr.NO
wiadomo, na imprezie jedna kobieta przed drugą chce wyglądać zjawiskowo i oryginalnie oraz kobieco a to, że przy okazji facetom się świecą oczy to dla każdej kobiety atutem jest :) odwieczne pytanie kobiet, dać czy nie dać ? a faceci niech się oblizują :)

Gość Gosiaasiaa1
Moze mu powiem ale nie wiem czy to dobry pomysl

Gość Gosiaasiaa1
Wiesz kobieta lubi sama dla siebie tez pieknie i seksownie wygladac a nie tylko dla facetow

Gość Gosiaasiaa1
A z ta madroscia to o co ci chodzi?nie musi mi mowic bo wiem ze glupia nie jestem

jezeli chcesz cos wiecej niz tylko taki tam taniec godowy sezonowy z bnim to niekoniecznie sluchaj li tylko jego wynurzen , ze jestes piekna o tym Ty sama wiesz , wsluchuj sie o czym mowi , jak mowi , czy interesujacy gosc czy jeno drzacy z napalenia leszcz. jaki ma plany, ale nie pytaj go wprost bo Ci wtedy kitu nagoni gdy jeszcze nie wsadzil . czuj wiecej , sie zaprzyjaznij by Was laczylo wiele gdy juz sie pospuszczacie

Gość Gosiaasiaa1
Ferdynand dziekuje Ci za dobre rady