Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dididididiidl

Moj ojciec nie pozwala mi nosić bransoletki na nodze bo twierdzi że

Polecane posty

Gość dididididiidl

tylko kurwy noszą i że to jest oznaka kurestwa. Jak miałam ubrana to mnie tak zjebał , rzucił sie i chciał mi ją urwać kazał ściągnąć natychmiast. Ja mu tłumaczyłam ze to tylko dla ozdoby bo to ładnie wygląda i ze pełno dziewczyn tak nosi i ze niech popatrzy na ulicy. A on to znaczy ze te wszytskie dziewczyny to kurwy. No i musze sciągac jak sie z nim widze :O Ja mam 20 lat a on 60.

Gość ratataaaaaa
wez znajdz sobie jakiegoś normalnego kolesia w swoim wieku. po chuj ci takie próchno. i fakt, takie bransoletki były modne ale jakies 10 lat temu. Moze nie kojarzy mi sie to z kurwami, ale z tandetą na pewno

Gość dididididiidl
a mi sie twoja wypowiedz kojarzy z ekstremalnie pojebaną osobą która nie dosć ze jest tępa, to jeszcze czytać nie umie. napisałam ze to moj OJCIEC !!!!!

Gość annia.....................
ratataaaa jakiego kolesi .przecież ,to jej ojciec.:D

Gość dididididiidl
nie chcę innego faceta, wole ojca w końcu to rodzina

Gość ratataaaaaa
hahahaha sorry, myślałam ze to Twoj facet:D a to ojciec.. a to wytnij część mojej wypowiedzi:D

Gość ratataaaaaa
didididid w dupie to mam z czym ci sie kojarzy moja wypowiedz, sorry:D dididididiidl nie chcę innego faceta, wole ojca w końcu to rodzina i kto tu mówi o tępactwie:D? ale taka bransoletka to tandeta straszna

Gość dididididiidl
zapomnialam dodac ze wychodzac na miasto w tej bransoletce mialam tylka ja na sobie

Gość kuttafson
jesteś dorosła, powiedz staremu żeby się nie wtrącał co masz nosić bo ty mu nie wtrącasz jakie gacie zakłada. Na ładnej zgrabnej noidze to dosyć fajnie to wygląda

Gość dr.NO
mnie się podoba taki złoty łańcuszek na kobiecej nodze w okolicach kostki :) a że kurtyzany tak nosiły to była w dawnych czasach oznaka bogactwa teraz oznaką bogactwa są stringi ze złota i jakoś nikomu to nie przeszkadza :)

Gość dididididiidl
to tylko potwierdza moją teze o twojej tępocie bo mało tego nawet nie potrafisz odróżnić podszywa od mojego wpisu :O wypowie sie wkoncu ktoś na temat???????????????????????