Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niepoprawniepoprawna

prezent dla chłopaka na 3 rocznicę

Polecane posty

Witam. Jak wyżej potrzebuję porady co do prezentu dla chłopaka na naszą 3 rocznicę (w grudniu br). Chciałam mu zrobić własnoręcznie robiony album z naszymi zdjęciami, jakimiś wyklejankami z gazety, biletami czy pocztówkami z naszych wspólnych wyjazdów. Tylko potrzebuję pomocy co do strony praktycznej. Nie wiem czy wystarczy że kupię segregator udekoruję go i będę wpinać kartki własnoręcznie dekorowane czy lepiej kupić zwykły album z białymi stronami i wtedy dekorować? Kompletnie nie wiem jak się za to zabrać :( proszę o jakieś porady.

Gość szz
lepiej album. A może fotoksiążka?

raczej wolałabym żeby był to prezent własnoręcznie robiony a nie zamówiony na allegro czy gdzie indziej :)

Gość szz
To kup duży album, tak jak mówisz z białymi stronami, ozdób je według uznania a okładkę tez mozesz przerobić. Zrób np odcisk waszych dłoni w masie papierowej, potem kiedy wyschnie przyklej mocnym klejem do okładki.

o świetny pomysł z tym odciskiem dłoni, tyle że to ma być niespodzianka więc jak ja to wykombinuję żeby zdobyć jego odcisk? :P z drugiej strony nie chciałabym żeby np kiedyś brakło miejsca na wklejanie zdjęć a z albumem tak będzie więc może jednak wpinanie kartek? ech sama nie wiem... właśnie teraz wpadł mi do głowy pomysł że można by to zrobić w formie historyjki hmm..

jak to zwykle u mnie bywa pomysły są a gorzej z realizacją :D

Gość szz
do grudnia zapomni ! Albo, jesli dopuszczasz małe kłamstwo w słusznej sprawie, powiedz że sie rozleciało bo za słabo wysuszyłaś i zeby zapomniał o sprawie. A może uporządkujesz zdjęcia w kolejności jakiej powstawały? Możesz do zdjęć podoklejać komiksowe dymki, tak żebyś np ty ze zdjęcia mówiła coś typu ''właśnie sie poznaliśmy'' albo ''Dziś zabrał mnie do parku !'' itp.

oo właśnie o takim czymś myślałam z tymi dymkami:P no to pozostaje mi brać się za robotę :D z kartkami jakoś dam radę myślę. Przede mną wakacje to będę miała co robić. A jak i czym okleić album najlepiej?

dziwny pomysł prezent na 3 rocznice , czego ? bycia razem :O

Gość Koleś123
ochujałaś ? kup mu skrzynkę browaru to się gość ucieszy.

Gość szz
Nie lepiej go pomalować jakimiś trwałymi farbami (tylko nie plakatówką, bo jak będzie miał ciepłe ręce to sie ubrudzi) ? Albo kolorowym papierem samoprzylepnym

Gość a on ma co ci da???
3 rocznica a ty szykujesz sie pol roku wczesniej??? daj spokuj facet i tak cie nie doceni i nie bedzie pamietal o rocznicy, naprawde kup mu browara sobie tez i posiedzcie razem myslisz ze on bedzie pamietal? nie wierze.

dawanie prezentów facetowi wydaje mi się głupie...jeszcze na rocznicę :O

myszka83 - owszem na 3 rocznice bycia razem :) dziwne? a co dziwnego jest w tym że pary obchodzą rocznicę związków? ;) koleś123 - no tak dla większości facetów to wystarczy krata browaru meczyk kobieta obok i załatwione prawda? Na szczęście mój ukochany taki nie jest :)

dokładnie na urodziny to ok ale na rocznice o ile on w ogóle pamięta liczy się czas we dwoje nie gadżet

boże ludzie odpuśćcie :) istnieją jeszcze faceci którzy pamiętają o rocznicach czy innych datach i nie uszczęśliwia ich jedynie browar :)

ja nie mówię o dawaniu piwa tylko to takie sztuczne celebrowanie dat rocznica tego i tamtego liczy sie to co robimy razem naturalnie nie wymuszone bo trzeba obchodzić ale skoro lubi to ok

Gość a on ma co ci da???
faceta uszczesliwia tylko browar i nowa dupa,

pisałam tu posta nie po to aby czytać waszych opinii na temat czy się komuś podoba sprawianie prezentów drugiej osobie na rocznicę czy nie tylko po to aby uzyskać poradę dotyczącą mojego pytania :]

jak chcesz prezent to np. wspólny weekend nad morze nawet zimą np. Sopot wypad w Góry np. Szklarska zróbcie coś razem może Paryż

Gość a on ma co ci da???
na madagaskar go zabierz i zapytaj czy wie z jakiej okazji

Nie wychodzi ci bycie zabawna/zabawnym ;)

Gość cubea
Ja niedługo będę miała ten sam problem. Tyle, że doszłam do wniosku, że warto wykorzystać Euro 2012 i mam zamiar kupić mu koszulkę reprezentacji Polski z nazwiskiem mojego chłopaka. Z tego co wiem, to w sklepie koszulki.com można właśnie coś takiego zamówić. Wydaje mi się to dosyć oryginalne, a i luby na pewno będzie zadowolony.

Gość trollo
jako facet po przeczytaniu Twojego postu autorko miałem tylko jedno odczucie - ŻENADA Jakby mi laska wyjechała z czymś takim na "3 rocznicę" to oczywiście robiłbym dobrą minę, natomiast nigdy nie sprawiłoby mi to frajdy. Jakieś albumy, pocztówki. Co to ma być??? Zabawa 13-latków w bycie razem??? Żenada i dziecinada

Gość trollo
cubea - wcale nie widać, że reklamujesz ten gówniany sklepik. Nic a nic!

Niektóre dziewczyny nie zrozumiały jeszcze, że facetów takie głupie pierdoły jak albumy, rameczki, poduszeczki ze zdjęciem czy kubeczki nie interesują.. I nie ma tu nic wspólnego z ich romantycznością. Po prostu to jest strasznie dziecinne ;/ Co on z tym zrobi? Schowa bo wstyd nawet rodzinie pokazać.. Dziewczyny ruszcie głową! Pomyślcie jak facet! Ja z moim ukochanym planujemy razem naszą rocznice. Chcemy gdzieś razem jechać na cały dzień, spedzić go razem itd. Wieczorkiem wiadomo co..

Gość knyszak
Faceci lubią auta, dobre imprezy, fajne wyjazdy itp. Twój facet może lubić np. to pokazane nurkowanie. Chyba każda z was wie najlepiej, co jest optymalnym prezentem dla Waszego faceta, prawda? Lepiej pogadać i przynajmniej kupić to, z czego będzie zadowolony ;-)

Gość do knyszak
tylko jak wykazują badania, kobiety mają w dupie, czy facet jest zadowolony z prezentu czy nie, bo prezent nie jest dla niego. on jest dla przyjaciółek, żeby się dziewczę mogło popisać jakie oryginalne gówno wymyśliła na podarek dla swojego lubego.

Gość Alllllllll
"tylko jak wykazują badania, kobiety mają w dupie, czy facet jest zadowolony z prezentu czy nie, bo prezent nie jest dla niego. on jest dla przyjaciółek, żeby się dziewczę mogło popisać jakie oryginalne gówno wymyśliła na podarek dla swojego lubego" Pozwolę się nie zgodzić... Przeprowadziłam się do mojego chłopaka. Mieszkaliśmy od siebie bardzo daleko, więc aby być razem ktoś musiał się "poświęcić", a że ja nie pracuje, a mój chłopak prowadzi swój interes padło na mnie. Zawsze przy okazji świąt, urodzin i naszych rocznic (tej dotyczącej związku) mam ten sam problem- jaki prezent kupić. Głowie się i gimnastykuje. Pomysłów zawsze jest sporo, ale fakt, że nie pracuje znacząco ogranicza moje pole do popisu. Ostatnio kupiłam mu czapkę i książkę o motoryzacji w PRL-u, na jego urodziny planuje podobnie jak autorka wątku stworzyć taki album. Myślę, ba, mam absolutną pewność, że chłopakowi ten prezent się spodoba. Mimo faktu, że lubi piwo, na prezent najbardziej chciałby coś co zrobione jest z sercem, do czego mozna po czasie wrócić. Album, który można aktualizować i póznniej cieszyć się zaglądając do niego. Nie wiem z jakimi facetami miałeś do czynienia, nie wiem jakim facetem/kobietą jesteś, ale to że wszyscy Twoi znajomi, że Ty masz w dupie takie prezenty nad którymi trzeba popracowac, włożyć serce, nie znaczy, że wszyscy tak mają. Dla niektórych liczy się historia, wspomnienia, niektórzy męzczyzni poprostu są sentymentali i doceniają taki prezent który starannie wykonany jest naprawdę piękny i robi wrażenia. Pozdrowienia dla autorki wątku:-)