Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mitaravis

Zastanawiam się nad niebezpieczeństwami jakie niesie ze sobą

Polecane posty

Gość Mitaravis

zwierzanie sie na forum ze swojego życia planów i mam na myśli konkretne przykłady -pierwszy kiedy kobiety starają się -drugi kiedy zachodzą w ciążę -trzeci kiedy rodzą Obserwuje Was już bardzo długo do niektórych mogłabym zapukać do dzrzwi-choć nie wiedziałyby kim jestem. Wiele z was traci swe dzieci Czy któraś zastanawiała sie nad niebezpieczeństwem jakie niesie ze sobą pisanie o sobie i konsekwencjami tego? Czy widzicie w tym coś przerażającego?

Gość .Sandra.K
Bardzo dobre pytanie!

Gość Misiek1098
Te dziewczyny nie zdają sobie z tego sprawy SĄ JAK ŁATWY ŁUP! Można się dowiedziec która ma kasę a u której bieda aż piszczy A wiadomo brak kasy -to ograniczona możliwość dochodzenia swych praw-biednemu zawsze wiatr w oczy. -A one piszą kiedy i gdzie urodzą podają wszystkie dane o której do jakiego lekarza w którym szpitalu ile waży płód itp.

Gość A to wszystko na
żydowskim forum! Nie zapominajcie o tym!

Gość b.e.a.t.a
Nie przesadzacie troche? Nikt tu raczej nie pisze ze trzyma klucze pod wycieraczka a pieniadze w sypialni, druga szafka od lewej, a w srode nie ma nas w domu. No chyba ze ktos pisze.. To czy ktos ma kase mozna wywnioskowac mijajac go na ulicy, a co moze sie stac, jesli ujawnimy informacje o wymiarach plodu w 5 miesiacu ciazy?

Gość KołoLewiatana
One myśłą że są anonimowe.

Gość L-wira
pod warunkiem, że piszą prawdę :classic_cool:

Gość Słyszała Pani może o
handlu żywym towarem? Zapewniam Panią że w polsce nie jest to żadną egzotyką!)))

Gość Piszą prawdę
wystarczy otworzyć topik o oczekujących na poród matkach a tam wybrać interesujące nas nienarodzone dziecię! Dotarcie do niego jest łatwiejsze niż napisanie tego-poważnie piszę!

Gość b.e.a.t.a
No ba! handel zywym towarem.. to moze w ogole nie wychodzmy z domu, bo kto wie czy jakis handlarz nas sobie nie upatrzyl.

Gość aqqqamanka
Masakra!

Gość Piszą prawdę
beata łatwiej upatrywać odpowiednią osobę na tego typu forach niż bawic sie w detektywa i narażać na podejżenia!

Gość a ja a ja
ja tez sie dziwie niektorym osobom co o sobie pisza...ale ich sprawa chyba wiedza co robia

Gość Piszą prawdę
A tutaj chodzi o zorganizowany proceder.

Gość gbertheyr
Z tego forum znam jakieś 4 osoby. I nic innego jak tylko iść ich okraść bo panie streszczają tu każdą minutę swojego życia z planami na przyszły miesiąc. Więc wiadomo kiedy są, kiedy nie ma, z kim, gdzie, itd. Po drugie... Kobiety sądzą, że są tu anonimowe. I obsmarowują dupy wszystkim w otoczeniu 100 km. Rodzinie, znajomym itd. Czasami człowieka aż swędzi aby oświecić tego męża, siostrę, teściową czy koleżankę co ta kobita w internecie wypisuję o nich.

Gość b.e.a.t.a
A nie latwiej nalozyc kominiarke, zaczaic sie w parku i porwac dziecko z wozka jakiejs ubogo wygladajacej matce?

Gość a ja a ja
najlepsze są takie ktore maja linki do zdjec swoich dzieci...masakra jakas

Gość L-wira
w dzisiejszych czasach dotarcie do każdego jest łatwe, starczy mieć forum kafeteria :D albo należeć do anonimowych i byc dobrym w tym co się robi ... albo na przykład taka baza operatora ( rejestracja rozmów, billingi, sms) - masz dostęp i kopalnię wiedzy to dla tych bardziej dociekliwych dla tych mniej "wybrednych" ;) - są fejsbóki, nasze klasy, pozostawiane maile na różnych stronach i numery telefonów

Gość chrupcia
Zaufajcie nieco swojemu instynktowi (jak poleca Milczarek w Czy jest możliwe życie PRZED śmiercią). Jeśli on wam podpowiada, ze coś może być groźne to omińcie to szerokim łukiem.

Gość opoy
majowamama ma zdjecia dzieci

Gość a ja a ja
a nie wiosenna??

Gość Piszą prawdę
Nie bo to będzie kryminał a chodzi o pracę w białych rękawiczkach żeby nie powiedziec kitlach..

Gość opoy
wiosenna masz racje pomylilam sie

Gość Piszą prawdę
Wiosennamama ma taki wabik bardziej na pedofili o psychopatycznych skłonnościach-a ja tu mówię o naprawde czystej robocie o masowych rozmiarach.

Gość opoy
ona kiedys pisała gdzie mieszka co robi maz i jaki ma majatek :(

Gość Piszą prawdę
żadna potem niczego nie podejżewa nawet.

Gość Piszą prawdę
Jak ma kasę to może w zasadzie spać spokojnie ale jak jest biedna i nosi zdrowy płód to powinna miec koszmary obnażając się tutaj na forum z tego co gdzie kiedy i jakie badania co wykazały itd.itp. że nie wspomne o miejscowościach z których pochodza i gdzie mieszkaja-spory wybór jest na kafe!

Gość L-wira
czy chcesz powiedzieć, że wzrost ilosci wad rozwojowych u dzieci ostatnimi czasy to nie przypadek/

Gość opoy
?

Gość b.e.a.t.a
No jakos mnie to nie przekonuje. Co innego zasady bezpieczenstwa w sieci, co innego paranoja. Uprowadzenia dzieci w Polsce to sprawa marginalna, inaczej w Chinach, Indiach czy innych biednych krajach, gdzie jest mnostwo bezpanskich dzieci ktorych nikt nie bedzie nawet szukal. A profesjonalisci w dzisiejszych czasach maja latwy dostep do zrodel danych o wiele lepszych i bardziej szczegolowych niz forum Kafeterii.