Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wwwwwwww

paszport

Polecane posty

wie ktoś czy mozna wrócić do kraju na niewaznym paszporcie? Jeśli tak to co z kunem biletu?. tam trzeba podac dane z paszportu między innym do kiedy jest ważny.

a co z wiadomością na ostatniej stronie paszportu że na niewaznym paszporcie mozna wrócić do kraju. Nie da rady wrócić na dowodzie bo sprawa dotyczy mojej córki . a nowy paszport czeka na nia w polsce.

masz racje, ja sie mylilam, mozesz wrocic, ale to tez zalezy od wewnetrznych przepisow lotniska i przewoznika. poczytaj na necie.

Gość iceberg
jest to regulowane wewnetrznymi przepisami poszczegolnych przewoznikow tak wiec pomimo iz na paszporcie pisze ze mozesz to w niektorych liniach lotniczych niestety Ci odmowia, kiedys mozna bylo wrocic na niewaznym dokumencie PLL LOT ale doradzam sprawdzic dokladnie

Gość iceberg
a jesli nie to zawsze tutaj w Konsulacie zalatwisz paszport tzw ''zjazdowke'' wazny tylko na powrot do PL kiedys chyba kosztowal 30 funtow ale to bylo dawno i dokladnie nie pamietam

wyczytałam na stronie easy jet że można wrócić na nieważnym paszporcie do 9 miesięcy,ale jeszcze chyba zadzwnie i dowiem sie dokładnie