wwwwwwww 0 Napisano Maj 20, 2012 wie ktoś czy mozna wrócić do kraju na niewaznym paszporcie? Jeśli tak to co z kunem biletu?. tam trzeba podac dane z paszportu między innym do kiedy jest ważny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Plenerowa Żona 0 Napisano Maj 20, 2012 z krajow eu do polski mozesz wracac na dowodzie osobistym. ale na niewaznym paszporcie nie wrocisz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wwwwwwww 0 Napisano Maj 20, 2012 a co z wiadomością na ostatniej stronie paszportu że na niewaznym paszporcie mozna wrócić do kraju. Nie da rady wrócić na dowodzie bo sprawa dotyczy mojej córki . a nowy paszport czeka na nia w polsce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Plenerowa Żona 0 Napisano Maj 20, 2012 masz racje, ja sie mylilam, mozesz wrocic, ale to tez zalezy od wewnetrznych przepisow lotniska i przewoznika. poczytaj na necie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość iceberg Napisano Maj 20, 2012 jest to regulowane wewnetrznymi przepisami poszczegolnych przewoznikow tak wiec pomimo iz na paszporcie pisze ze mozesz to w niektorych liniach lotniczych niestety Ci odmowia, kiedys mozna bylo wrocic na niewaznym dokumencie PLL LOT ale doradzam sprawdzic dokladnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość iceberg Napisano Maj 20, 2012 a jesli nie to zawsze tutaj w Konsulacie zalatwisz paszport tzw ''zjazdowke'' wazny tylko na powrot do PL kiedys chyba kosztowal 30 funtow ale to bylo dawno i dokladnie nie pamietam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wwwwwwww 0 Napisano Maj 21, 2012 wyczytałam na stronie easy jet że można wrócić na nieważnym paszporcie do 9 miesięcy,ale jeszcze chyba zadzwnie i dowiem sie dokładnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach