Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kora;iczek20

brak szacunku

Polecane posty

jestem z chłopakiem od jakiegoś czasu. niestety chyba nie potrafimy siebie nawzajem szanować. dla niego jest wszystko ważniejsze niż ja. a przez to ja się wkurzam i ostatnio przestaje hamować się w słowach!! codziennie są jebane kłótnie, płacz. ja mam dość. jest jakiś sposób żebyśmy wzajemnie się zmienili i bardziej szanowali ? czasami ja się staram np nie wybuchać z nerwami, ale nie da się. to wszystko się we mnie tylko kumuluje, a na końcu i tak jest wielka burza :/

Gość smbfosa
widocznie nie pasujecie do siebie. Ja nie wierzę,że coś się zmieni,ludzie się nie zmieniają,nikt nie będzie ustępował non stop,można odpuścić raz,drugi,ale nie notorycznie

hym... powiedz mu w prost że denerwuje cię jego zachowanie , i że sama byś się tak nie denerwowała ,choć nie wiem czy to najlepsze rozwiązanie po prostu pogadajcie

nie wiem w ogóle czy to ma jakiś sens chyba że na prawde go kochasz

właśnie kocham, dlatego tak to przeżywam :( mówiłam mu nieraz, ze gdyby nie jego zachowanie to ja też bym sie nie wkurzała, ale mam wrażenie, że do niego nic nie trafia.

Gość kukuna musnisushs
Wiesz.. jest rozwiazanie. Skuteczne. Zerwij z nim. Po co Ci facet, który Cie nie szanuje? Widzisz swój związek z nim za powiedzmy 10 lat? Czy chcesz sie z nim kłócić dzień w dzień przy dziecku (jak je juz zrobicie) Przemysl to i lepiej znajdź faceta, z którym udaje Ci sie dogadywać

Muszę to przemyśleć, choć już nieraz o tym myślałam :/ za jakiś czas będę miała dużo spraw na głowie, więc może to będzie najlepsza okazja, by to skończyć, a jednocześnie nie będę miała za dużo czasu o nim myśleć

Gość disrespect
jw.