Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trąba ..

Trąbienie

Polecane posty

Gość trąba ..

Już po weselu, i wszystko się udało, było super. Jedyne co mnie zirytowało to trąbienie. Tak nienawidzę gdy jadąca para przez miasto zaczyna trąbić i cały orszak gości. I bardzo chciałam tego uniknąć u siebie poprosiłam kierowcę by ani boże mój nie trąbił. I było ok, ale wszyscy goście trąbili ciągle jadąc za nami. Nie lubię czegoś takiego i źle się z tym czułam, że zwracaliśmy na siebie uwagę. A Wy macie coś przeciwko trąbieniu?

Gość beatasmarkata
mi się to podoba ;)

Gość Palomaaa
Zamiast kierowcy trzeba było powiedzieć to gościom

Gość trąba ..
ta kazdemu z osobna mialam mowic moze przy zyczeniach pod kosciolem jeszcze o tym wspominac, bo to byl jedny moment kiedy bylam w 4 oczy z kazdym gosciem myslalam, ze jak nasz samochod nie zacznie trabic to zaden potem nie bedzie sie wychylal. A tak jeden zatrabil to reszta podlapala i powstal niezly sajgon. Nie podobalo mi sie to.

Gość idel
nie przesadzasz,ja lubie jak mloda para jedzie i trabi wtedy wszyscy wiedza ze ktos wzial slub mi zawsze milo jak to widze i slysze

Gość dorociczka
też podoba mi sie trąbienie i jak ludzie na ulicy machają do pary młodej

Gość po weselu...
ja nie lubie zwracac na siebie uwagi. Jak wychodzilam z bloku i zrobilo sie zamieszczanie to wstydzilam sie. Jestem osoba niesmiala i wkurzalo mnie, ze tak sie na mnie wszyscy gapia. Chcialam przemknac jak najszybciej. Trabienie tez mnie irytowalo i nikomu nie machalam bo nawet nie bylam w stanie ruszyc reka. Siedzialam jak struta w tym samochodzie. To byl stres, i moj charakter. Nie lubie byc w centrum uwagi. Na szczescie wyluzowalam sie na wesele uwreszcie. Bo tak to bylam taka spieta jakbym miala kolek w tylku zero usmiechu, jakas napinka i rozdraznienie doslownie o wszystko sie na kazdego wkurzalam. jak ogladam moj film z wesela to masakra. Wygladalam jakbym z przymusu za maz wychodzila. i to nerwowe spogladanie w kamere! masakra. Nie umialam zapomniec, ze tam jest kamerzysta tylko oczy ciagle wedrowaly mimo, ze glowa nei krecilam to teraz na filmie widze jak źrenice sie kreca w strone kamerzysty. Jeszcze siedzac przed oltarzem chcialam by moj M wzial mnie za reke patrze na niego wtykam mu reke na noge tak dyskretnie, a ten nic. A tak chcialam by wzial mnie za reke. Dlaczego ludzie rzucaja ryzem?? chyba po wlasnych slubach naucza sie, ze to jest tylko klopot. Swiadkowa mi wybierala cala droge zaiarenka ruzu z dekoltu i wlosow. Maz sobie strzepal jednym ruchem reki z glowy, a we mnie to siedzialo. Nawet w poniedzialek znalazlam ziarenka we wlosach. Moglam przygotowac platki roz ale nawet o tym nie myslalam. Tyle rzeczy mnie w niu slubu draznilo i irytowalo. Niestety. kazde spojrzenie na sobie czulam. I niestety ale nie czulam sie najpiekniejsza w tym dniu mialam wrazenie, ze kazda panna mloda wygladala lepiej niz ja. Ale jak mowie na weselu wszystkie zle mysli puscily, luz i radosc wreszcie kolek z tylka wyszedl i moglam sie wyluzowac. Stresu bylo tyle, ze masakra. praktycznie nic nie pamietam ze mszy wszysto dojrzalam na kamerze. Na przysiedze plakalam to w ogole mine tak skwaszona zrobilam ze amen w pacierzu. Smieje sie z siebie teraz, ale taka bylam zagubiona i przerazona ze masakra. Ale taka mam nature, a spotegowal to stres. Ogromny stres.

Gość edyta z jarkiem
to moglas wziac wesele w las vegas bez calej szopki jak masz problem to go rozwiaz

Po weselu - wspolczuje :( Ja mimo, że też nie przepadam być w centrum uwagi to na ślubie i weselu czułam się świetnie, wyluzowana ( jak nie ja, bo z natury jestem straszną panikarą) i uśmiech mi z twarzy nie schodził. Tylko przysięge powiedzialam ze łzami w oczach, ale cień usmiechu też był :) O kamerze i fotografie nie pamiętałam w ogole :D Byłam skoncentrowana na mężu, wydarzeniu, emocjach i też nie pamiętam wszystkiego tak super ale to wydaje mi się przez ogromne emocje (ale takie pozytywne, a nie stres) Przyszłe Panny Młode, nie stresujcie się! Niepotrzebnymi nerwami można popsuć sobie ten dzień, a powtórki nie będzie... Jeśli chodzi o trąbienie, to moim zdaniem powinno się trąbić pod samą salą weselną, w ten sposób daje się znac kucharkom, kelnerom, zespołowi i całej obsłudze, że para młoda się zbliża i wesele rusza-właśnie po to to trąbienie jest. Podczas jazdy po mieście nie trąbiliśmy, moim zdaniem to trochę wioska ale pod samą salą ( sala za miastem, w dworku, oddalona od domków parkiem) daliśmu czadu z trąbieniem ;)

Gość kamcia_6789
Wg mnie jest to fajna sprawa:) zawsze jak slysze takie oglosy klaksonow, to moja rekacja jest: "ooooo slub :):)" i rozgladam sie za orszakiem a moja malutka siostrzyczka zawsze macha Mlodym:)