Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wlosy-chce-wreszcie-miec-ladne

Sztuczne /doczepiane na trwałe / włosy ! KRAKÓW !

Polecane posty

Hej, gdzie w krakowie można doczepić na stałe włosy? ile to może kosztować? myję głowę codziennie, czy przez to te doczepione mi się zepsują, albo miejsca złączeń staną się widoczne? będą problemy z rozczesywaniem? Proszę o informacje, zależy mi, mam strasznie (niewyobrażalnie!!!!!!!) cienkie włosy!

Gość Weronika_85
hej! jakiś czas temu miałam przedłużane / zagęszczane włosy... włosy doczepiane miałam akurat naturale. Codzienna myłam włosy, doczepiane się nie niszczyły, jednak aby nie było widać różnicy między moim a doczepianymi, codziennie używałam też prostownicy. Co 3-4 miesiące chodziłam do fryzjera na zdjęcie i ponowne założenia, gdyż włosy mi dość szybko rosły i złączenia stawały się widoczne. Po 1,5 roku ciągłego przedłużania efekt jest taki że mam 5 włosków na krzyż, są łamliwe, wypadają.... teraz żałuję przedłużania, no ale cóż.... czasu nie cofnę

Ale ja mam strasznie cienkie już teraz...:( to znaczy że mogę od tego wyłysieć? :( życie jest takie ch*****we :(((( ;((( a może jak poproszę o doczepienie mniejszej ilości niż się zwykle daje, to wlosy nie będą 'aż tak' obciążone? To jaka jest alternatywa do doczepiania?

Gość Weronika_85
ja też zawsze miałam cienkie włosy, niestety teraz jest jeszcze gorzej... wierz mi, nie warto przedłużać, do tego co 3-4 miesiące koszt około 400-500zł ( przynajmniej w Poznaniu, w salonie La Fayet ) teraz dostępne są dopinki.... włosy naturalne na klipsy czy tasiemki.... dostępne w sklepach fryzjerskich. Można je prostować czy farbować... włosów swoich nie zniszczysz :)

Ale włosy doczepiane też obciążają? Więc też mi mogą powypadać moje :( Zresztą doczepiane to prawie jak peruka ;(