Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gruuubbaaaaskkaaaaa

co robić?

Polecane posty

Gość a mi się taka beatka z
pamietników z wakcji bardzo podobała. sexy dupcia

Gość Joa-nnnnaa
ma dziecko tylko fagas co ja zaplodnil zwial gdzie pieprz rosnie:D:D:D:D

Gość palikocia
a ja wazże po ciąży 93 kg i mam 164cm . Odchudzam się bo patrzeć na siebie nie mogę. Mam wrazenie, że moja tusza przyćmiewa wszystko inne. I nieważne jakie mam włosy czy paznokcie bo i tak jestem tłusta. No a 123 to juy chorobliwa otyłośż

Gość njlk,hgkl
od szczupłych też zwiewają

Gość njlk,hgkl
ja ważę 48 kg i mam nienaganną filigranowa figurkę, pełny biust i podobno śliczną buzię a mój fagas też zwiał

Gość njlk,hgkl
naprawdę to nie wygląd - facet autorki to dupek. Jej wygląd nie ma tu nic do rzeczy. Jakby miał miss to tez by zwiał. I powiem jeszcze, że kiedys ja chciał, do łóżka poszli więc chyba mu odpowiadał, cooo?

Gość jarisimo
123 kg! Dziewczyno! Ty się opamiętaj! Twoja tusza przysłania każdemu chyba świat! Nie masz jeszcze cukrzycy i chorego serducha? To jestes na najlepszej drodze!!!

Gość haahahahahahahahahah
njlk,hgkl to autorka:D:D:D:D:D

tagula244 trochę cię poniosło Moja przyjaciółka robi tipsy od 3-4 lat. Przez ten czas zdążyła kupić mieszkanie 2 pokoje - teraz je wynajmuje, i 3 pokojowe nowe w którym mieszka. Musiała dobrać kredytu na 5 lat, a nie na 30 tak jak ja. A twoje opinie, poglądy jakieś durne to albo z zazdrości wygłaszasz albo ci się po prostu nudzi.

Gość njlk,hgkl
nie, nie jestem autorką. Jestem atrakcyjną osobą, której życie daje w dupsko ;)

Gość KANIBALICZKA152
też uważam, że w robieniu tipsów nie ma niczego złego. Jak się komus podoba to czemu nie a praca jest praca. Aczkolwiek uwaŻam, że aby robić coś dobrze to trzeba to lubić. Moja siostra robi tipsy, sama ich nie nosi, bo mówi, że by jej przeszkadzały ale uwielbia to robić, wymyslać wzrory i dobierac kolorystyke. Jest naprawde dobra w tym co robi a klientki, które do niej przychodzą bardzo szanuje i nie da na nie złego powiedzieć choć nieraz takie blachary przychodzą, że żal i z moja mamą pekamy ze smiechu w kuchni jak je widzimy albo słuchamy

Gość a co ma
robienie tipsów do ich lubieni, podobania czy noszenia? To praca, dorobek jakiś.

Gość klhwdcAJUGHUwdilg
a grubaski maja na tyle zgrane palce żeby tipsic? buahahaha