Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tamttam

Nie umiem już schudnąć.

Polecane posty

Gość tamttam

A wiec sprawa wyglada tak. odchudzałam sie , znaczy nie jadałam słodyczy . pilam tylko wode , żadnych napoi . Ograniczenie tłuszczy. małe posiłki .Ważyłam 63 kg. schudłam waże 58 przy wzroscie 164. zamierzam ważyć 54. z tym ze nie mam pojęcia jak to zrobic. od ponad miesiąca nie umiem zrzucić głupiego kilograma ... ludzie help przecież ja zwariuje ...:D

Cierpliwości, rób to co robisz, w końcu waga drgnie. Końcówka jest zawsze najgorsza, niestety. Skoro ćwiczysz, to wyrabiają ci się mięśnie, które ważą więcej niż tłuszcz. A jak z obwodami? No i napisz może swój przykładowy jadłospis.

Witam!!! Podzielam w zupelnosc zdanie Agnisi,wiec nie bede sie juz rozpisywala:) Pozdrawiam cie serdecznie i zycze cierpliwosci ,bo przy naszych problemach jest ona potrzebna!!!!:)

Gość płaski brzuszek
Płaski brzuch w tydziń [Obrazek: c3_trening_brzucha.jpg] Stres sprawia że na naszym brzuszku pojawia się niechciany tłuszczyk. Wystający brzuszek może być tylko wspomnieniem z przeszłości jeżeli oprócz odpowiedniego sposobu odżywiania ,lekkich ćwiczeń będziemy miały czas również na relaks.Gdy zastosujemy chwyty dietetyczne już po tygodniu będziemy widziały różnicę- mniejszy brzuszek. Co należy zrobić. Zapomnij głodówki.Kilka dni na wodzie i owocach lub ubogiej diecie 1000 kcal sprawi że będziemy czuły się osłabione, zniechęcone a utracone kilogramy szybko powrócą ponieważ pozbyłyśmy się jedynie wody z organizmu.Dodatkowo organizm aby przystosować się do małej ilości jedzenia zmniejsza przemianę materii a wracając do normalnego jedzenia następuje efekt jojo. Również aby uniknąć ataków wilczego głodu, jedzmy 5 posiłków dziennie. Najlepsze efekty dietetyczne osiągamy gdy dostarczamy organizmowi 1200-1500 kcal dziennie, a po zakończeniu diety, co tydzień dodatkowo 100 kcal aż do osiągnięcia wartości 2000kcal. Aby było zdrowo i dietetycznie trzeba jeść: +płatki owsiane i siemię lniane można dodawać do każdej potrawy, zawierają bardzo dużo błonnika,zmniejszają apetyt i redukują zaparcia. +cukinia i sałata na przekąskę,mało kaloryczne i zdrowe z dużą zawartością witamin i minerałów +orzechy, zdrowa przekąska,zawarte w nich składniki redukują stres i poprawiają humor +biały ser, syci i powoduje lepszą przyrost mięśni +jabłka, na jelita działają jak miotełka +soki warzywne i owocowe,niskokaloryczne i bardzo zdrowe i sycące +gotowany bób, zdrowe i sycące A dla miłośników słodyczy dobre przekąski to +suszone morele i śliwki 100 g dostarcza ok. 280 kcal. +gorzka czekolada jedna kostka to 22 kcal +arbuz możesz się nim zajadać do woli, bo 100 g to tylko 15 kcal +słodzik zamiast cukru Rezygnujemy z +soli, zatrzymuje wodę +fast foody zbyt dużo tłuszczu i zwiększają apetyt +dania smażone wysokokaloryczne i powodują wzdęcia