Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ziomoslaw czepinski

jej pochwa smierdzi...

Polecane posty

Gość ziomoslaw czepinski

siema mam taki dosc nietypowy(chyba) problem.... nie mam wielkiego doswiadczenia ale moja z moja obecna partnerka dopiero zaczelismy wspolzyc i jej cipka smierdzi szczegolnie jak juz zacznie sie podniecac... mialem 2 partnerki przed nia musze przyznac ze jest najladniejsza z nich ale ten smrod jest nie do wytrzymania... no nigdy bym sie nie spodziewal po takiej dziewczynie czegos takiego:/ jak jej delikatnie o tym powiedziec?

Gość ziomoslaw czepinski
wuju to nic nie da bo i tak bede to czul...

może ma jakieś zapalenie? jesli dba o higienę to nie powinno tak być. powiedz jej to jakos delikatnie i niech idzie do ginekologa

Gość ziomoslaw czepinski
hehe cuksiuk juz to zrobilem ale napisalem ze jak zaczyna sie podniecac to wlasnie wtedy smierdzi najbardziej...

Gość ziomoslaw czepinski
znacznie_lepsza tu jest wlasnie problem bo tak ostatnio zapytalem czy nic nie czuje ona mowi ze nie wiec ona tego nie czuje a poza tym chyba jak by miala zapalenie to by ja swedzialo jakies zaczerwienienie by bylo a ona nic takiego nie ma...

niekoniecznie. może mieć grzybicę i nawet o tym nie wiedziec. ale co ty myslales? ze ją zapytasz a ona ci powie " tak kochanie, czuję jak smierdzę" ?? powiedz jej po prostu jakos delikatnie ze ty czujesz i zaproponuj wizyte u lekarza

Kazdej kobiecie wydzielina z pochwy inaczej "pachnie". Jest mniej lub bardziej intensywna w zapachu i smaku. Także jeśli nie dzieje się nic złego ( nie ma żadnego zakażenia ) to myśle, że już jej taka uroda.

Gość ddgdggdgd
Tak dzieci bo cipki to są idelne buły o różowym kolorze i pachną cukierkami 🖐️

Gość wkurwiony kaczor
jak cipka smierdzi po myciu to niech idzie do lekarza

Gość gośćasia
Pozwole sobie tutaj przytoczyc pewien zart: Co mowi niewidomy kiedy przechodzi kolo sklepu rybnego???? -....Czesc dziewczyny;)))))))))!!!!

Gość gość
Sie teraz popisze :D ...niech spróbuje zmienić dietę i rzucić palenie jeżeli pali ...omg bidna ona jest :O

Gość gość
Świeżo umyta cipka tylko nie śmierdzi.Ten śluz nawilżający ma swój zapach który też uważam za nie przyjemny ale na to nie ma rady,tak już jest, że te wydzieliny śmierdzą.

Gość gość
Też mi się parę razy zdarzyło, że cipka mojej żony bardzo brzydko pachniała. To musiało jakoś być związane z fazą cyklu i z tym, że była bardzo podniecona (pamiętam że poczułem to kiedy wyszła z łazienki gdzie zakładała z******ty gorset pończochy i buty na obcasie). I to było ważne, że jest ze mną, podniecona jak nigdy dotąd i gotowa na ostre pieprzenie. Jakie znaczenie miał w tej sytuacji zapaszek? żadne. Panowie, spójrzcie prawdzie w oczy: nasze członki też nie zawsze pachną fiołkami :P a nasze kobiety mimo to robią z nimi cuda ;) tego wam w każdym razie życzę :)🖐️

Gość gość
moze ci po prostu jej zapach nie odpowiada i to nie musi miec zwiazku z choroba czy higiena. Pamietam jak ja mialam faceta ktorego penis tak smierdzial, ze no nie dalo sie go wziac do ust nawet jak go umyl...myslalam ze zwymiotuje. Na szczescie nikt inny tak pozniej nie pachnial...moze z kobitami tez tak jest

Gość gość
cipka raczej nie pachnie brzoskwiniami ale żeby śmierdziała.... grzybica ??

Gość capi i to dobrze
ziomoslaw czepinski dalej jesteś z tym śmierdzielem ? przypuszczam, że i tobie z pały dobrze waliło makrelą ! rzyggg

Gość ziomoslaw czepinski

ziomoslaw czepinski, i jak, dalej capi???

Gość dżentelmen

Każda psita zalatuje rybą.