Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ptpt

Walka z cellulitem

Polecane posty

Gość ptpt

Witam Was dziewczyny. Mój problem dotyczy cellulitu.. Otóż we wakacje wybieram się nad jezioro z moim chłopakiem i jego kolegami .. a co za tym idzie chciałabym dobrze wyglądać żeby się jego koledzy nie naśmiewali bo wiadomo jacy to chłopacy czasami są.. Mój problem polega na tym że mam cellulit na udach i pośladkach i nie wiem jak go zwalczyć aby rezultaty były dosyć szybkie.. Kupiłam sobie bańki chińskie i zamierzam ćwiczyć i wprowadzić sobie jakąś zdrową dietę, myśle, że mogłabym jeszcze zainwestować w jakieś tabletki lub balsam na cellulit ale żeby nie było to za bardzo kosztowne . Powiedźcie mi jak często i po ile minut robić sobie masaże tymi bańkami, jakie ćwicznia najbardziej pomagają na cellulit o jakie sprawdzone balsamy,tabletki znacie. I jeszcze powiedźcie mi po jakim czasie będę mogła spodziewać się poprawy wyglądu mojej skóry ? Z góry bardzo Wam dziękuję i proszę o wasze odpowiedzi

Gość zadbajocialo.pl
ja masaż bańkami wykonywałam ok 40 min, i w tym czasie masuje brzuch,pośladk,uda...Efekty zauważysz już po 1 masażu.Skóra zrobi się jędrniejsza,gładsza.Taki masaz można wykonywać kilka razy w tyg Pozdrawiam Magda www.zadbajocialo.pl

Gość osobiscie polecam.....
jako kosmetyczka proponuje Ci body wrapping, fajny zabieg tak samo z reszta jak efekty, drenaz limfatyczny, jonoforeze.Z takich zabiegow domowych to aromoterapie- olejek jalowcowy jest najlepszy - masaze, inhalacja no i balsamy z masazerami - wazne by mialy w swoim skladzie arnike,kofeine,bluszcz, mentol, olejek migdalowy

Gość lilkaa123
Dziewczynki! a słyszałyscie moze o Cellinei? A moze ja brałyście? tu: http://snapja.com/cellulit-na-udach-diagnostyka-i-leczenie o niej jest wspomniane. Chciałabym sie jak najszybciej pozbyć cellulitu dlatego szukam skutecznej metody.Staram sie zdrowo odzywiac, pic duzo wody ale to nie pomaga zbytnio...

Gość LoloShop_pl
Aby ujędrnić skórę nie wystarcza tylko używanie kosmetyków ujędrniających. Ja jeszcze masuję skórę, oszczypuję. W całym procesie ujędrniania nie możemy zapomnieć o ruchu. Ćwiczenia oraz wysiłek fizyczny jest niezastąpiony. Ważna jest też dieta i picie dużej ilości niegazowanej wody. Jeśli chodzi o ćwiczenia polecam pływanie :)

Gość loczekk
ja powiem tak: przesmarowałam ciało wszelkimi możliwymi mazidłami, biegałam i osunęłam słone i słodkie i szczerze powiedziwaszy większej rewolucji biorąc pod uwagę ile mnie to kosztowało nie odkryłam... i przez przypadek trochę pod wpływem reklamy i trochę pod namową koleżanki spróbowała Velashape - w sumie tylko 6 zabiegów takich ujędrniających na tyłek, a chyba już po 3 zauważyłam ze spodnie na tyłku mi wiszą :P:P, a skóra jest bardziej napięta i świeża. Byłam w totalnym szoku, ponieważ kosztowało mnie to niewiele wysiłku, a eekty były bez porównania, kiedy na własną rękę robiłam cuda niewidy :S:S:S Wiem, że teraz w ogóle jest tam promocja więc można się załapać po kosztach - Dermamed we Wrocławiu - jeśli oczywiście kogos temat interesuje :)

Gość blondina
mój sposób to zróżnicowany ruch (bieganie, rower, pływanie + masaże), pielęgnacja (masaż szczotką na sucho, piling gruboziarnisty cukrowy, olej Macadamia - dostaniecie te produkty m.in. w Mydlarni u Franciszka). Jakby co piling można też zrobić samemu (trzeba zmieszać cukier z oliwką i sokiem z cytryny), przyda się także rękawica do intensywnego masażu ;)