Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kicia^.^

Durex srurex kur**

Polecane posty

Ej no wiecie co?Ostatnio jak się kochałam z moim chłopakiem,pękła nam gumka -.- Zrobiła się mikroskopijna dziurka w prezerwatywie,naszczęśie mój facet ją zauważył i nie zdąrzył wystrzelic.Czego to moze byc przyczyna?(Używalismy durex performa)

Gość PaniZCzuprynkaNaGlowie
moze o wlosy lonowe, Twoje albo faceta?

Gość pani procesorrrr
bo durexy kiedys były badane i mają największy współczynnik pękalności ze wszytskich gumek. Już wolę Unimila kupować. Ale o tym się głośno nie mówi, bo w końcu Durex wiele akcji sponsoruje...

Gość ar
to kiedy ten Twój facet zauważył tą dziurkę, że nie zdążył wystrzelić? Jak zauważył to po co ją zakładał bo nie kumam.

Wiesz...Jak sie kochalismy to on najpierw wolno,potem szybciej.Nigdy sie nie kochamy na maxa i tak jakos na chwile zwolnil i zauważył wtedy i mi powiedział...To żeśmy się zlękli....

1 raz sie tak zdarzylo..... Dziwne,zeby gumki z apteki były przedziurawione Naszczescie nie zdarzyl wystrzelic

Gość nastraszyłaś mnie
bo ja zawsze na durexach... wolę przypłacić i mieć pewność... ale widzę że jaką koorwa pewność? :D

No,co jak co..Ja tez zawsze na durexach...Bo podobno taka genialna firma i wgl,a tu cholera dziura sie zrobila -.-

No i pytanie co teraz zrobic,aby sytuacja sie nie powtorzyla?