Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana mama :( :(

LEkarz wkolko mowi nic sie nie dzieje!!!!!

Polecane posty

Mój 5 latek am problemy z brzuszkiem czesto go pobolewa i robi zadka kupe bylam u lekarza raz drugi trzeci i cigale slysze nic sie nie dzieje... po jakims czasie zaczela małego swedziec pupa myslalam ze to pasozyty wiec biegiem do lekarza i znow nic tam nie ma nic sie nie dzieje musialam na wlasna reke wyszukiwac srodki ktore złagodzilyby bol i swedzenie w takim miejscu delikatnym jak odbyt wydalam setki złoty na leki i dalej slysze nic sie nie dzieje ostatnio pojawily sie niteczki krwi w kale tak mi sie wydaje bo tez nie umiem sprecyzowac i znow do lekarza pewnie uslysze to samo co zwykle nic sie nie dzieje do innego mile pani z rejestracji niechca mmnie skierowac bvo ten zostal wybrany jako rodzinny (bez mojej wiedzy przez polozna ale to skomplikowna historia) a teraz utrudniaja mi przeniesienie do innego specjalisty , palnuje za[pisac dziecko na badania w prywatnym labo bo mimo ze zdzieraja z nas skladki zdrowotne w horendalnych kwotach to nie mzona sie doprosic wlasciwego badania .

Gość vs
zmien lekarza i idz do innego, ktory chociaz podstawowa badania zrobi

Gość hmmmh
Idąc do innego lekarza (ale w innej przychodni) wypełniasz deklarację i poprzednia przychodnia nic Ci nie może utrudniać. :) zdrowia dla dziecka :)

proboje... bede musiala zalątwic to prywatnie

Gość BsbdiJa
Ja juz dawno bym zmieniła lekarza najlepiej iść do prywatnego bo państwowi tylko liczą na kasę idź do prywatnego i zobacz jesli bedzie coś poważnego to pozwij lekarza który mówił ze jest wszystko dobrze

chyab takz orbie bo mam dosc sluchania ze moje dziecko to okaz zdrowia skoro nie jest ;/