Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dylemat.....

Z miasta na wieś???? - pomóżcie, proszę, podjąć decyzję!!!!

Polecane posty

Gość mieszkam na wsi
Mieszkałam zawsze w dużym mieście i przeprowadziliśmy się z mężem na wieś i od tej pory cały czas tęsknię za miastem - chyba nigdy nie przyzwyczaję się do życia na wsi. Dwa sklepy, kościół, nie ma przedszkola ani szkoły do najbliższego miasteczka - 8 km. W dodatku nie mam prawa jazdy, PKS w weekendy nie kursują... Jest mi ciężko. Na szczęście jest plac zabaw - jedyna atrakcja... Plusem jest własny dom i podwórko. Poza tym wszyscy o wszystkich wszystko wiedzą i nieustannie obgadują i cały czas obserwują - czego nie znoszę, w mieście jest się anonimowym.

Gość gość
Ratuj sie kto moze. Zaczna oborniki wozic, kurze najgorsze, to oddychac sie nie da. I tak miesiac w roku. Sklepow juz prawie nie maja , bo trzeba do niedronek jezdzic. Jedyne atrakcje, to te sypiace sie remizy. Cud jak szkola bedzie w niej

Gość gość
Po co odkopujecie takie stare wątki

Gość gość
zycie na wsi jest super, wlasny ogrod, warzywa, owoce, cisza spokoj. teraz mieszkam w miescie nie mam nawet balkonu..buuu.. na szczesie jest to piekne misto z duza iloscia parkow, placow zabaw dla dzieci do ktorych mamy max 10min a nad morze 25 min. ale ogrodka brak....