Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nananana000

Ja On Internet Zemsta

Polecane posty

Gość nananana000

Witam Obmysliłam plan zemsty na mężu tylko tak myslę czy to coś da czy nie pogorszy sprawy. Jestesmy małżeństwem pare lat na początku nie mieliśmy internetu jako tako nam się żyło. Miał czas dla mnie i dla córki. Później postanowiliśmy założyć internet i się zaczęło... Siedzi nocami w necie, gra aż po świt później odsypia i idzie do pracy, wraca i koło się zamyka. Długo walczyłam by w końcu się nami zainteresował ale bez skutku. Siedze jak ten kołek w domu sama rodzina daleko znajomych mam niewiele. Najzwyczajniej w świecie brakuje mi faceta, partnera. Nigdy nie puszczał mnie na wakacje samej do rodziców ale w tym roku chce zrobić wyjątek i wyjechać sama z córką i modemem :) Internet jest na niego i nie chce go zlikwidować. Głupio to brzmi wiem, ale nie mama pomysłu jak mu dać do zrozumienia że mam dość. Gdybym zostawiła mu wolną ręke to by sie bardzooo cieszył że nikt mu nie marudzi Myslicie ze to dobry pomysł czy mi odbiło Rozmowy nie działaja

Gość biedronka2323
A dlugo macie ten internet? Zwykle tak jest, ze jak sie zalozy neta, to na poczatku sie siedzi i siedzi, bo jest tam tyle ""ciekawych" rzeczy a po jakims czasie sie nudzi i zaglada sie tam od czasu do czasu