Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lala1251

Tabletki

Polecane posty

Gość lala1251

Stosujecie jakieś tabletki ? Ja z powodzeniem stosuję preparat Actislimfa. Schudłam na nim 15 kg w 3 miesiące. Wiadomo, że aby schudnąć trzeba jeść mniej, mniej kalorycznie i wzmocnić spalanie. Żaden cudowny środek (nie wierzcie w cudowne obietnice chudnięcia bez wysiłku!) tego sam za nas nie zrobi. Jednak często nasz organizm buntuje się kiedy podejmujemy walkę z nadwagą i zauważamy, że po prostu nie dajemy rady zapanować nad własnym ciałem. W takiej sytuacji można sobie znacznie pomóc sięgając po zdrowe i naturalne wspomaganie. Dobry preparat na odchudzanie pomaga w ten sposób, że: - obniża uczucie głodu - zapobiega odkładaniu się tłuszczów - przyśpiesza przemianę materii Gwarantuję, że w połaczeniu z odrobiną ruch (ale systematycznie!) mozna dośc szybko osiagnąc fantastyczne fekty.

Gość Alicja Serafinowicz
Witam, Odchudzanie przede wszystkim powinno opierać się na wysiłku fizycznym oraz na odpowiedniej diecie. Owszem, można zastosować środki wspomagające, ale ważne jest, aby były one bezpieczne dla naszego organizmu. Takim właśnie preparatem jest Elavia 4321 Slim, jest to nowa marka na rynku oferująca produkty wspomagające naturalne funkcje organizmu, które sprzyjają odchudzaniu. Dostępna jest w dwóch wariantach: Elavia intensive (kuracja) oraz Elavia anti yo-yo (stabilizacja). Elavia Intensive to płynny koncentrat, natomiast Elavia Anti Yo-yo to kapsułki na dzień i na noc stabilizujące i utrwalające pożądaną wagę. Pamiętajmy, że Elavia to kompleksowy, 25-dniowy program odchudzania, a nie tylko doraźna kuracja. Zapraszam do zapoznania się ze stroną produktu elavia.pl. Pozdrawiam, Alicja _____________________________ eRzecznik marki Elavia 4321 Slim