Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wie ktoś

jak bardzo powiększają sie piersi po porodzie?

Polecane posty

Gość wie ktoś

Nosze stanik w rozmierze 70 D, piersi są średniej wielkości, nie za duże. Czy po zakończeniu karmienia jest szansa, że powiększą sie na stałe czy tylko na okres, kiedy będzie mleko?

Gość gttyuhhhyy
ja przed ciążą miałam 75 b, a po porodzie 80 c...niby nie dużo ale mi wydawały się ogromne...

Gość gttyuhhhyy
a i dodam, że gdy przestałam karmić wróciły do poprzedniego stanu...

a u mnie sie zmniejszyły. i to dużo. przez karmienie własnie.

Przed ciążą miałam miseczkę C-D, w ciąży- E, po porodzie- G. Niestety po karmieniu biust wrócił w ekspresowym tempie do rozmiaru D...

Gość matka-zona-kochanka
Przed ciaza mialam 70 D, po porodzie 75 G, ale dziecko karmilam tylko tydzien. Teraz mam 70 FF (32FF-w UK kupuje).

Gość wie ktoś
Tak właśnie myślałam, że po karmieniu będzie po staremu albo i gorzej. Mi zawsze przed okresem strasznie puchna piersi i się powiększają ale jak tylko wystapi krwawienie to piersi wyglądają jakby ktoś z nich spuścił powietrze..

Gość podpowiem, bo wiem
gdy się przestaje karmic to jakiś czas piersi wyglądaja tragicznie, dętki, puste flaki, niby takie zwisy murzyńskie, ja teraz jestem 7mies po zakonczeniu karmienia i zbieram kase na silikony, bo wstyd jakikolwiek dekolt założyc :( :( :(

Gość małocycata :)
Ja liczyłam na to że po porodzie i skończeniu karmienia dziecka piersi zrobią się chociaż odrobinkę większe - a tu nic. Niedość że ważę 4 kg mniej niż przed ciążą i za nic w świecie nie mogę przytyc to piersi wyglądaja jak u dziewczynki która właśnie zaczyna dojrzewać :( a miałam nadzieję na chociaż jeden rozmiar większe niż przed ciążą.

małocycata ja miałam i mam to samo:( a przy pierwszym razie to już w ogóle tragedia bo jak skończyłam karmić to w ogóle miałam niedowagę i to była masakra:( ale pocieszam się tym że małe łatwiej wracają do formy :P przynajmniej w moim przypadku choć przy drugim z a małego b skoczyłam na d teraz po roku mam po prostu b ale jeszcze troche karmię ale widzę że jakos się trzymają i daja radę jeszcze:P