Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość UlGaaaa

Ciesze sie ze moja matka poronila smutne ale tak jest:(

Polecane posty

Gość UlGaaaa

hej wlasnie dzis sie dowiedzialam z emoja matka poronila ma 44 lata i jest alkocholiczka pijącą codziennie , niemieszkam z nia mam juz swoje dziecko nie tak dawno tu pisalam i radzilam sie co zrobic po urodzeniu tego dziecka (nawet rozmyslalam wziasc je do siebie byleby niebyly z nia i jej facetem tez pijacym ktory ma jeszcze zielone papiery..) ale dizs przyszedl do mnie dziadek i powiedzial ze byla 3 dni w szpitalu bo poronila ... poczulam naprawde ulge bo jak dziecko mialoby sie urodzic niepelnosprawne albo miala by mu sie stac jescze jakas inna krzywda to lepiej dla niego ze go nie ma :( smutne ale tak czuje:(

Gość madziulah
to rzeczywiście smutne ale widać, że natura sama zadecydowała

skoro sytuacja z Twoją mamą tak się przedstawia to chyba lepiej dla tego maleństwa. tak to jest smutne, ale jak poprzedniczka napisała natura w tym przypadku sama zadecydowała.

Pamiętam twój temat. Bardzo sie martwiłaś losem twojej przyszłej siostry/przyszłego brata. Masz rację, ze to smutne, ale skoro dziecko mogloby się urodzić chore i w dodatku zyć z alkoholikami, to może faktycznie lepiej tak dla niego. :(

Gość młoda :)
stało sie i koniec nie ma co zastanawiać się "dlaczego" i "co by było" dla tego dziecka i twojej mamy może lepiej że tak sie stało, jak sie stało

Gość witaj autorko pamietam
Twój temat i w sumie cieszę się, że poroniła, szkoda byłoby dziecka i Ciebie - musiałabyś patrzeć na jego cierpienie. Głowa do góry:)

Gość Zycze Ci zeby mama 2 raz nie
zaszla... mam podobna sytuacje, siorka zaciazyla, poronila, odetchnelismy z ulga, ale niestety zaszla kolejny raz... teraz urodzila. Mieszkaja u nas z facetem, nie pracuja... powiedzialam jej zeby sie zabezpieczala bo slowo daje ze kolejnego dziecka utrzymywac nie bede

kolezanko - zycze Ci zeby kolejny raz nie zaciazyla..Twoja siostra tez pila alkohol ?? i z dzieckiem ok po porodzie ??

kolezanko - zycze Ci zeby kolejny raz nie zaciazyla..Twoja siostra tez pila alkohol ?? i z dzieckiem ok po porodzie ??

Gość Zycze Ci zeby mama 2 raz nie
Moja siorka popija, popala, a na domiar zlego jest kompletnie nieodpowiedzialna i infantylna. Jest tez niepelnosprawna (lekko), nie ma pracy. Dziecko na szczescie zdrowe

Gość miska brrrrrrrrrrrrrrrrrrum
nie dziwie ci sie bo jaki los mialoby to dzieciatko ......smutne ,ale tak jest