Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rekin cenojad

kobiety, które odsłaniają wiele ciała, a na propozycje reagują fochem...

Polecane posty

Moorland-Wyślesz mi na maila swój biust?

A to zapytać już nie wolno? Widzę że masz spore kompleksy.

Nie, trzeba być skończonym chamem żeby w ogóle o coś takiego poprosić :D

Gość kobieta dla BSA
Weź mnie ! patałachu

Res - ale mój facet to nie aryjczyk, czyli dla BSA to tak jakby go nie było :) Poza tym jemu się nadal wydaje, że mi są potrzebne jego komplementy.

Res - te same teksty, te same informacje które BSA "pamięta" i podaje pod każdym swoim nickiem, tylko pisania o lesie brakuje... Poza tym na trzech czy czterech nickach złapała go moderatorka i to już jest taki standard - on zakłada podobne nicki (związane z naturą/wojskiem/pojedyncze, duże litery i pierwszy te same głupoty...).

Krwawa Wilczyca-Masz duże kompleksy, podobnie jak moorland. Obie jestescie chude, z tego trudno zrobić B. PS. O co chodzi z tym BSA?

Kompleksy...a mogę wiedzieć jakie? I ile ważę? Widzę, że stanowisz kopalnię informacji o mnie samej. "nie da się zrobić B" serio, zapoznaj się z rozmiarówką bo głupoty pieprzysz. BSA, rozumiem, chcesz pokazać jak świetnie potrafisz się zmieniać i udawać, jednak to może spróbuj najpierw na forum dla 6 latków. Może one się nie zorientują.

Nadal nie wiem ale o co chodzi z tym BSA. Ale ok, niech dla was bede BSA. Skoro macie biust C, to pokażcie, przecież nikt wam nie każe z twarza ani nagi biust. No ale ja wam mogę powiedzieć że mam 25cemmetrowego....

ale czemu uważasz, ze komukolwiek zależy na tym, żebyś ty widział i oceniał? Wiemy same jakie mamy rozmiary i jakie nosimy staniki, twoje oko zboczeńca z lasu nie jest nam potrzebne :)

przy okazji - o swoim penisie już pisałeś i niezależnie od tego nas ty gówno obchodzisz :) To TY się wypytujesz NAS o to jak wyglądamy :)

kobieta powinna byc tajemnicza , zaslaniac to co mezczyzna ma odkryc. A jak juz prawie wszystko widac od razu to nic tylko na szybki numerek sie nadaje. Kobiety przestaly sie szanowac to oczywiste. Jak jestescie takie porozbierane i kusicie to potem nie dziwcie sie uwagami na temat nog czy biustu. Proste. Taka moda teraz , ze tyle uwagi sie wklada w wyglad, chore to , naprawde. Wyjezdzcie gdzies dalej , luz blues, nikt tak nie przezywa jak w Pl, nie komentuje i nie zazdrosci. A teraz tylko mini, stringi, solarium i tysiac innych rzeczy w glowie maja mlode kobiety, szkoda, swiat schodzi na psy.

wybacz kotku, ale ja nie będę się latem zasłaniać jak zakonnica bo ktoś sobie może coś złego pomyśleć.

moorland, dlatego też faceci oceniają się po wyglądzie, za parę lat dla ludzkości będziesz nic nie warta, bo do tego świat zmierza. Byłem świadkiem takiej sytuacji nad jeziorem, otóż kąpią się dzieciaki, jakieś 12-14 lat, widać że są dwie grupy, jedna drugiej nie zna. Jeden chłopak mówi tej nieznajomej dzieczynie "fajną masz dupę", a one się odwraca, usmiecha i odpowiada "dzięki" . Zszokowałem się. jak pisałem to byly dzieci 12-14 letnie...

Właściwie Moor powiedziała wszystko co chciałam:) Nie żyjemy w państwie islamskim by chodzić pozakrywane🖐️ Ja mężczyznom nie bronie prezentować klaty na ulicy jesli będzie mu tak gorąco, jednak nie będe piszczeć czy gwizdać na jego widok.

bo to są właśnie dzieci - chcą być dorosłe, chcą naśladować dorosłych, ale brak im kultury, wychowania, wyczucia. Dziecku głupią odzywkę można wybaczyć, dorosły powinien za to dostać w pysk. I daruj sobie udawanie znającego się na wszystkim - już kombinujesz jak tu być socjologiem, psychologiem, ojcem, dyktatorem i...fashionistą :D

Krwawa Wilczyca-A czy ty nie zauważyłaś że samce i samice maja inną seksulaność, nie zauwazyłaś że to jelenie walczą o samice a nie na odwrót?

w przeciwieństwie do ciebie ja nie widzę w lustrze odbicia jelenia...

Moorland-Więc się nie zdziw, jak facet cię zgwałci, bo się mu spodobasz i go mega swoim strojem podjarasz,

nie zdziwię się, wiem, że zwierzyny twojego pokroju jest masa i trzeba na nich uważać.

Ja jedynie co pokazuje to dekold. Nie chodze w krotkich bluzkach ani miniowkach ale za to w dopasowanych bluzkach. Na ewentualne komplementy czy teksty reaguje w 95 usmiechem , chyba ,ze zaczepiaja mnie chamy.